Аз пък и с двете ми бременности имах симптоми 1-2 дни след овулацията. Аз не съм се взирала, защото и двете ми бременности бяха "инцидентни" и неочаквани. Първият път при очаквана ОВУ около 14ти ден (цикъл 29 дни), последният контакт беше 7ми ден (или там някъде). Следователно не съм очаквала да съм бременна, но симптоми си имах, макар че си мислех, че са симптоми на "смяна на климат". От 8-9ти ден насетне имах запек, газове, болезнени гърди, бяло, приличащо на лосион течение, което помислих за гъбички, въпреки че нямаше сърбеж и бучки. На 12ти ден или 5 дни след "оплождането" имах гадене. А сънливост през цялото време до спонтанния аборт. Други симптоми бяха бодежи и придърпвания в яйчниците (които взех за овулация).
Втората бременност пак неочаквана, ползвахме презервативи, без да се пукат. Симптомите пак бяха газове, запек (помислих, че заради преяждане по новогодишните празници). Когато се появи бяло лосион приличащо течение си казах "хм, значи не е задължително само при бременност да се получи такова течение", а аз съм си била бременна.
Така че няма нищо лошо да се взирате. Всеки се взира, нормално е. А, дори и да не се взирате (както аз не се взирах, защото не очаквах), симптоми може да имате още веднага след самото оплождане.
Успех!