Здравейте,
при мен новостите са доста объркващи...
Общо взето съм много благодарна на мои познати, които ми помогнаха доста бързо да се консултирам със специялисти от водещите инвитро клиники в София. При първият преглед, бях доста шокирана, сложи ми се диагноза ПКЯ, и чух дори, че съм забременялавала преди по случайност, защото съм улучвала Овулация без да искам и че генетично нося ПКЯ
Предложи ми да проследим О, и евентуално лапароскопия и хистероскопия 2 в едно. Каза ми - "днес те приемаме, утре си тръгваш!" Това доста ме шокира, но го приех - ако трябва, ще го правим
Също така, каза ми че приема на естрадиол е била тотална грешка и всеедно съм приемала противозачатъчни 2 месеца..... Блокирала съм овулацията с този медикамент и веднага ми каза да го спра.
Днес след много седене и много чакане, най-накрая ме прегледа и лекарЯТ, който аз много уважавам от много години, изцяло изключи вариант за ПКЯ и ми каза че имам 18мм фоликул и да очакваме О в събота
За първи път от месеци чувам за такъв голям фоликул, принципно на 13ти ден са ми по 10мм, много съм щастлива и обнадеждена! дано дано дано дано стане този месец!!!
П.С Бях на църква днес, вярваща съм, но не съм най-вярващия човек на земята
, майка ми ми предложи и отидох. Отидох само заради детето, за да се запознае с църквата като цяло, много и харесваше, докато не дойде една жена и започна да ми крещи на детето " какво играе ТАЯ със свещи, това е свещенно!!!"
Честно ви питам, каква е тази злоба? Как е възможно към момиченце на 3 годинки такова отношение? И то в църква?!!