Успех момичета, аз днес 13 ден от цикъла за първи път забелязах цервикален мукус, не знам дали да почваме опити, защото уж чакахме генетичните да излезнат първо.
Аз съм с имунологичен проблем, който докторът изобщо не отрази, и следователно не знам изобщо защо да чакам консултация с него за генечнте, след като проблемът е имунологичен.
Вариянтът е ние да си правим опити, и при положителен тест да се върна в БГ и да си търся имунолог за вливки...
Относно бременностите --> аз имам 3 инсе, 2икси, всичко това със стимулации и УЗИ през ден и доказана овулация--> и накрая -
Първият път, в който забременях, трябва да е било 2-3 дни след края на МЦ, който обикновено е около 2-3 дни дълъг, демек 7ден от началото на цикъла при цикъл 28дни...
Втората бременност пак контакт само в първата седмица след МЦ, и то с презерватив, който нито се скъса, нито се изсули или изсипа (извинявам се ако съм прекалила с детайлите
),
Та мисълта ми е, правете опити още от самото начало на цикъла, не чакайте да дойде уж средата на месеца, когато уж най-голям шанс за ову има, и когато има да става, то си става
Успех и стиснати палци на всички!