0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 2
« Отговор #540 -: Март 28, 2015, 11:56:34 am »
Криси,  и от мен  :happy_birthday_1: :) Желая ти най-вече здраве и сбъднати мечти :)

Desinka87, ако О ти е била на 18-19 - не - очаквай цикъл по-скоро на 01-02/04. Брой 14ти днес след О :) Стискам палци зацапването да е било имплантационно :)  :bighug:
« Отговор #541 -: Март 28, 2015, 12:14:22 pm »
Криси,  и от мен  :happy_birthday_1: :) Желая ти най-вече здраве и сбъднати мечти :)

Desinka87, ако О ти е била на 18-19 - не - очаквай цикъл по-скоро на 01-02/04. Брой 14ти днес след О :) Стискам палци зацапването да е било имплантационно :)  :bighug:

грубо на 18-19 защото тогава имаше цервикална а пукането мисля ,че настъпи на 21 тогава ме заболя изведнъж ,ох не знам на 18 бях на фоликумерия та тогава АГ каза ,че е 17 мм и настъпва О и тогава го сметнахме ,че трябва на 5ти да ми дойде :) мц ,КОЕТО СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ ДОЙДЕ .Божа работа :)
« Отговор #542 -: Март 28, 2015, 12:19:57 pm »
Момичета да ви попитам някоя от вас имала ли е придърпвания около пъпа или сякаш от вътрешната страна на пъпа?От известно време имам такива усещания и ми е много странно от какво може да е?Споделете ако на някоя от вас се е случвало.
« Отговор #543 -: Март 28, 2015, 12:42:16 pm »
Честит рожден ден на Криси и от мен!
И аз ти желая скоро подаръчето да е в коремчето!
Много усмивки и весел празник  :hbirth:

*
« Отговор #544 -: Март 28, 2015, 12:43:38 pm »
На мен почти всички цикли ми протичат и с боцкания и придърпвания и всякакви странни усещания.
« Отговор #545 -: Март 28, 2015, 19:46:14 pm »
 Момичета много съм щастлива и немога да не се похваля.Днес видях две наситени черти на теста за овулация. Надявам се скоро да видя и други две черти.
*
« Отговор #546 -: Март 29, 2015, 00:10:55 am »
Zlateto Desinka87 lilitu Благодаря за пожеланията и на вас момичета  :bighug:

Desinka87 май ще те пращаме в бременната тема скоро :)  yahoo_17 stork-boy yahoo_17

anastasia_81  yahoo_33 yahoo_33 Стискам палци :)

« Отговор #547 -: Март 29, 2015, 09:22:38 am »
Дано Криси, дано всички скоро минем към другата тема
« Последна редакция: Март 29, 2015, 09:27:16 am от Desinka87 »
*
« Отговор #548 -: Март 30, 2015, 14:52:34 pm »
Момичета, от една седмица ме мъчи една хрема, сега и малко кашлица, но нищо сериозно. Общо взето лекувам само с капки за нос, чайове и витамини. Няма нито температура, нито зле се чувствам... Знаете ли дали това може да повлияе на О, защото тепърва ще ми предстои след около седмица някъде....

Иначе утре съм на лекар и ми е малко нервно, ще гледаме какво се случва с фоликулите ми..дано всичко е ОК..

« Отговор #549 -: Март 30, 2015, 15:07:22 pm »
Момичета, от една седмица ме мъчи една хрема, сега и малко кашлица, но нищо сериозно. Общо взето лекувам само с капки за нос, чайове и витамини. Няма нито температура, нито зле се чувствам... Знаете ли дали това може да повлияе на О, защото тепърва ще ми предстои след около седмица някъде....

Иначе утре съм на лекар и ми е малко нервно, ще гледаме какво се случва с фоликулите ми..дано всичко е ОК..
Аз съм с хрема ... бяха ми заглъхнало ушите  а и много ми се спи ...последните дни си лягам рано и едва ставам сутрин ,нещо страшно е пишкам многооо често ..даже и нощем става :( а дали ще ти повлиае на О не знам питай АГ
« Отговор #550 -: Март 30, 2015, 19:45:37 pm »

Аз забременях точно когато бях болна,по време на ову и малко след нея бях с кашлица,хрема+температура.Температурата свалях с парацетамол, а за кашлицата сироп.Въпреки това се оказах бременна, така че според мен не е проблем.Да шанса е по-голям сигурно когато човек е в перфектно здраве, но ако е ти е писано въпреки всичко чудото ще се случи.Успех!

« Отговор #551 -: Март 30, 2015, 20:53:02 pm »
Момичета нямах търпение,направих го....и какво да видя.... :bfp:бледа,но забележима,тома не верни,оп 2 тест :bfp:пак същата работа,не ми закъснява,но нямах търпение.Пожелавам на всички в най-скоро време да излязат от тази тема и да се включат при бременалинките.Още не мога да повярвам !
*
« Отговор #552 -: Март 30, 2015, 20:54:48 pm »
Момичета нямах търпение,направих го....и какво да видя.... :bfp:бледа,но забележима,тома не верни,оп 2 тест :bfp:пак същата работа,не ми закъснява,но нямах търпение.Пожелавам на всички в най-скоро време да излязат от тази тема и да се включат при бременалинките.Още не мога да повярвам !
Чедтито! Лека бременност и пухкав финал! :bori_012: :bori_016: :bori_005: :bori_002:
*
« Отговор #553 -: Март 30, 2015, 21:02:58 pm »
Тихичко честито :) Страхотно :) Спокойно и леко бременеене :)  :bighug:
« Отговор #554 -: Март 30, 2015, 21:13:56 pm »

Хайдееееее Десинка,щъркелчето посрещни,мъжа си целуни и много ни се усмихни!!!
Честито и да повлечеш и нас  :babbycarrage:

*
« Отговор #555 -: Март 30, 2015, 21:38:18 pm »
Браво Десинка87! Честито!! Много се радвам, айде лека бременност и здраво бебче на финала   :cloud9: :cheerleader: :babyflips:

Чакай ни в бременната тема, и ние идваме скоро  8)

« Отговор #556 -: Март 30, 2015, 21:58:21 pm »
Благодаря ,чакам ви с не търпение
« Последна редакция: Март 30, 2015, 22:02:40 pm от Desinka87 »
« Отговор #557 -: Март 31, 2015, 06:24:15 am »
Десинка 87 каква хубава новина. Хайде скоро и ние да се преместим от тази тема. Аз чакам с нетърпение 12.04 за да си направя тест за бременност  и да разбера дали се е случило чудото този месец. Имах два положителни теста за овулация  ночно по график.
« Отговор #558 -: Март 31, 2015, 08:42:40 am »
Десинка 87 каква хубава новина. Хайде скоро и ние да се преместим от тази тема. Аз чакам с нетърпение 12.04 за да си направя тест за бременност  и да разбера дали се е случило чудото този месец. Имах два положителни теста за овулация  ночно по график.
Успех :)  даноо :) щъркела скоро и вас да ви навести :)
« Отговор #559 -: Март 31, 2015, 08:56:26 am »
Desinka много се радваме всички тук за теб , страхотна новина за старт на деня. Пожелавам ти всичко да е наред и ни дръж в течение как се случват нещата.