0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Дано помогнат по някакъв начин защото определено само от храната не мога да си ги набавя.За сега ще пия само аз а по нататък може да пробваме и двамата ,понеже сега мъжа ми не е в бг.
Момичета днес си поръчах витамини за зачеване Прегнакеър зачеване някоя от вас пила ли е ?
Неговите са по препоръка на андролог - това беше първата част от терапията му. Моите по съвет на гинеколожката - да си помогна на тялото, въпреки че при мен няма отклонение в изследванията. Преди си пиех само фолиева к. и се чувствах добре.
Цитат на: yollie в Март 27, 2015, 11:38:17 amНеговите са по препоръка на андролог - това беше първата част от терапията му. Моите по съвет на гинеколожката - да си помогна на тялото, въпреки че при мен няма отклонение в изследванията. Преди си пиех само фолиева к. и се чувствах добре.Благодаря.Гълтай ги,че наистина не са евтини,като ги свършиш пробвай нещо на билкова основа.Аз мисля да попия билките на Еньо Миланов за зачеване.Някой ми спомена за тях,или пък четах,не помня.И да не помогнат,няма да навредят.
аз чакам с не търпение да видя дали този месец ще се появят ,нооо стискам зъби и чакам
Цитат на: Desinka87 в Март 27, 2015, 17:37:53 pmаз чакам с не търпение да видя дали този месец ще се появят ,нооо стискам зъби и чакам Малко ти остава, много стиснати палци
Здравейте момичета,Минавам само да почерпя, днес имам рожден ден П.С Така и не се научих за 4 години да слагам снимката да се вижда директно под поста