Да споделя... За този месец приключихме с правенето "по часовник". За първи път ми е и липсата на спонтанност определено ми се отрази стресиращо.
Почнах да пия разни витамини Фертил ейд - от които страшно ми се подува коремът. ПОстоянно ми е тежко и последното нещо, за което си мисля е да правя любов.
Всеки ден до О се тествах в офиса, за да хвана този ЛХ пик. Криех се колегите да не разберат, притеснявах се, че стоя всеки ден твърде дълго в тоалетната, пишках в чашки...
След това О дойде като по часовник и започнахме...
Спрях си тичането и разни други дейности, да не взема да предизвикам гравитацията нещо.
През седмицата сме свикнали сутрин - да де, ама нали трябва да се лежи... Хайде вечер! Спи ти се, изморен си, ама нали с кауза го правим.
След това - гелчето Фертил нещо си - то са апликаторчета, условия, милиграми... И най-ужасното - трябва да се действа до 30 минути! Ами ако заспи човек и минат няколко часа? Ставаш, миеш се, слагаш пак! И хайде да мачкаме чаршафите!
Аз доста се изтормозих, малко стресирах и любимия - няма само на мен да ми е кофти, я!
Извинявам се, ако ви отегчавам, но си мислех - нали бебе се прави с любов и спокойствие? А на мен цялата тази организация ми се стори доста... Потискаща!
Все пак стискайте палци да се е получило. Можете да споделите как се справяте вие с тези малки "ситуации".