Desinka87-Надеждата никога няма да я губиш,лошото е,че е ходене по мъките,но когато видиш знаеш че всичко си е заслужавало.Стискам ти палци и вярвам че скоро ще се случи.
Аз пък преди час си видях резултата на TSH,който изследвах на 03.02.2015г. и беше 3,4,което значи в норма,но висок за забременяване и ми увеличиха дозата за да го свалим,днес,45 дни слет новата терапия вместо да се понижил е с ниво-5,3.Естествено недоумявам как е възможно това,но във вторник съм при ендокринолога и тя ще си каже тежкатадума.С две думи,и аз съм разочарована!Предстои ми стимулация в края на месеца,а хормона скочил.Чудя се има ли смисъл от стимулацията при това положение?!И за това ще се допитам при прегледа...
krisi08-привет и на теб.Зацапване може да има и при наличие на бременност,така че стискам и на теб палци.Пиши пак дали е изчезнало,или...
Ужас ,ама колко ти е дозата сега?много е скочил,на мен за 45 дни бая ми падна много се учудих .
Далинда,надявам се скоро да видя заветните и успех на всички в бебеправенето
Desinka87-Вчера сутринта реших да отида си пусна изследване в друга лаборатория,и познай,TSH-3.08 единици.Направо не знам на кого да вярвам и кой резултат е актуален,а разликата между двата резултата е съществен!!!Във вторник съм при ендокринолог и ще видим какво ще каже тя.
krisi08-Няма лошо малко да си поплачеш,вероятно ти олеква,но пази сълзите за момента на радост,в който ще разбереш че си бременна.Аз въпреки,че съм на 37 години и нямам много време дето се вика,нито за миг не се отчайвам и не се разочаровам,че и този път не се е получило.Така че бъди позитивна,вярвам,че скоро ще ни се похвалиш.