0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 2
« Отговор #380 -: Февруари 11, 2015, 14:55:41 pm »
Здравейте, момичета за първи път пиша, но ви чета отдавна. От този месец съм започнала с тестовете за овулация и меренето на Базална температура. Не меря температурата от началото на месеца, но все пак ви моля ако някой разбира от графики да погледне, има ли смисъл да се надявам.
Меренето го извършвам всеки ден в 6:20, вагинално.
Здравей, кога очакваш МЦ?
« Отговор #381 -: Февруари 11, 2015, 14:57:48 pm »
Вчера  :D Днес ми е 2ри ден закъснение. Цикълът ми редовен на 28 дни. Имам болки и придърпвание и това ме притеснява
« Последна редакция: Февруари 11, 2015, 15:14:00 pm от kalina86 »
« Отговор #382 -: Февруари 11, 2015, 15:28:21 pm »
За да ти дойде трябва да има спад в температурата, така както е висока е за бременност, ако се задържи тествай се.
*
« Отговор #383 -: Февруари 11, 2015, 15:29:49 pm »
Вчера  :D Днес ми е 2ри ден закъснение. Цикълът ми редовен на 28 дни. Имам болки и придърпвание и това ме притеснява
Утре сутрин с първа урина направи тест. Успех!
« Отговор #384 -: Февруари 11, 2015, 15:32:45 pm »
Много ви благодаря момичета, но за теста мисля да изчакам до събота. Много отрицателни тестове съм видяла вече, а разочарованието е голямо. Пък и в събота нали е празник на влюбените, дано да зарадвам съпруга ми с най-хубавия подарък и за двама ни
« Отговор #385 -: Февруари 11, 2015, 17:54:27 pm »
Много ви благодаря момичета, но за теста мисля да изчакам до събота. Много отрицателни тестове съм видяла вече, а разочарованието е голямо. Пък и в събота нали е празник на влюбените, дано да зарадвам съпруга ми с най-хубавия подарък и за двама ни
Чудесно си го измислила :)
Пожелавам ви най-хубавия подарък на празника на влюбените :)
<br />
« Отговор #386 -: Февруари 12, 2015, 18:01:43 pm »
Момичета този месец не беше моят месец.Нищо няма да се отчайвам.Друго ме притеснява обаче.Аз съм писала вече за моята история, но накратко.Декември месец беше първият ни опит за бебе и стана чудото,но не за дълго ,направих спонтанен аборт .Кръвотечението ми след него не спря и се наложи да пия Дицинон Дуфастон и Метрегин за 3 дни всичко се нормализира .5 дена след приема на хапчетата ми дойде нормален цикъл ,малко странен първите два дена зацапване следващите 3 нормално.На 16 ден имах положителен тест за овулация ,със болки температура.Втори опити за бебе .Днес ми е датата и ми дойде много обилен цикъл и много много болезнен .Никога съм нямала такъв.След овулацията гърдите не спряха да ме болят ,а болката все повече се засилваше .Днес не мога да си докосна зърната ,много ме болят.Имам и съсиреци или по-скоро май са парчета лигавица,ама са много.А кръвта е много ,гъста тъмно червена.(извинявам се за гадното обяснение)Въпросът ми е дали причината е хормонална следствие на аборта? Тоест още не се е нормализирал цикъла ???
« Последна редакция: Февруари 12, 2015, 18:34:09 pm от Shannel »
« Отговор #387 -: Февруари 12, 2015, 18:45:20 pm »
Shannel отиде на лекар не става така, и аз съм имала несполучливи бременности и са ми правили абразио, опасно е това.
« Отговор #388 -: Февруари 12, 2015, 18:49:03 pm »
Аз че пак ще ходя то е ясно ,но все пак това ми е втори цикъл след аборта ,не трябва ли да е нормален????
« Отговор #389 -: Февруари 12, 2015, 20:02:06 pm »
Ами не знам, то ту ти е идвало, ту спирало, според мен този месец е трябвало да изчакате са се нормализира, иначе какъв ти е цикъла обилен или не? Аз имах такъв случай, тест отчете положителен резултат за бременност, но ми дойде и със съсиреци, и по дълго време, спря ми, обаче гърците си останаха десет дена правя друг тест положителен, и паника, на лекар, и казва няма нищо и ми изписва лекарства, аз отидох на друг, той видя че има бременност, след една седмица започва зацепване, и отидох пак каза че не се развива, стои си така и така направихме абразио. Но се изчаква три месеца след това минимум, за да си сигурна и да се балансират хормоните отново, за да е успешна следващата бременност.
Сега просто се мъчиш ти и терзаеш, до болка позната чувство! Спокойно отиде на преглед и се консултирай!
« Отговор #390 -: Февруари 12, 2015, 20:15:04 pm »
Ами нормален ми е цикъла 30 дневен , 4 дена ми тече  .След аборта не ми спря кръвотечението и се наложи Дуфастон, от който лекарят ми каза че  ще ми смени датата .Каза да следя овулацията с тестове и ако има положителен резултат да правим опити.Тъй като аборта е бил много ранен и не се е наложил кюртаж ,каза че няма проблем да изчакваме изобщо.Януари ми дойде на 12  ,овулация имах на 29 и сега пак ми дойде на 12 .
*
« Отговор #391 -: Февруари 12, 2015, 20:21:49 pm »
Shannel, в коя седмица беше спонтанния аборт? Хубаво е било да изчакате поне един месец. Възможно е сегашния цикъл да е обилен, заради разбъркване на хормоните.
« Отговор #392 -: Февруари 12, 2015, 20:29:15 pm »
Сигурно така е трябвало .Послушах доктора ,понеже бременността  не се видя само се доказа с кръвен и уринен тест ,каза че не се налагало да се чака ,даже колкото по-рано толкова по-лесно.Сега вече мина един  цикъл надявам се нещата да се нормализират .
« Последна редакция: Февруари 12, 2015, 20:31:02 pm от Shannel »
« Отговор #393 -: Февруари 13, 2015, 13:42:05 pm »
момичета, предложете добър лекар-специалист за ин-витро..но без др.Персенска...
« Отговор #394 -: Февруари 15, 2015, 19:37:04 pm »
Да се отчета и аз на деня на влюбените видяхме мечтаните   :bfp1:,  но от петък съм лепнала някакъв вирус и сега съм на лекарства. много се притеснявам да не стане нещо на бебето
« Отговор #395 -: Февруари 15, 2015, 19:48:51 pm »
Да се отчета и аз на деня на влюбените видяхме мечтаните   :bfp1:,  но от петък съм лепнала някакъв вирус и сега съм на лекарства. много се притеснявам да не стане нещо
 на бебето
Честито, задължително се консултирай с лекар какво е най -добре да приемаш,за да няма последствия! Бързо оздравяване. ..
« Отговор #396 -: Февруари 15, 2015, 19:52:22 pm »
Консултирах се вече, но пак се притеснявам. Дано господ да е с нас!
*
« Отговор #397 -: Февруари 15, 2015, 19:53:57 pm »
Да се отчета и аз на деня на влюбените видяхме мечтаните   :bfp1:,  но от петък съм лепнала някакъв вирус и сега съм на лекарства. много се притеснявам да не стане нещо на бебето
Честито! Лека бременност и здраво бебче на финала!
*
« Отговор #398 -: Февруари 15, 2015, 20:06:45 pm »
kalina86, чудесна новина  :D, желая ти лека бременност!  :D

*
« Отговор #399 -: Февруари 15, 2015, 21:53:22 pm »
kalina86, страхотен подарък! Здраве, спокойствие и весели 9 месеца за теб и бебчо!  :D
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”