tihanova88 тъй като и аз залитам в тази посока - предпочитам билките пред лекарствата, искам да ти кажа много да внимаваш с тях. Аз в момента съм на регулон и в листовката му изрично пише да не се прилага едновременно с билката жълт кантарион. Последно на прегледа питах лекаря по този въпрос защото аз пия доста други добавки включително и вечерна иглика, питах дали нещо би могло да потиска действието на регулона защото задържания ми фоликул почти не беше мръднал - той нищо не знаеше по въпроса, т.е няма да получиш надеждна информация, научно обоснована, как дадена билка или хранителна добавка влияе. По тази логика не може да си сигурна дали една билка ти влияе добре или не, след като никой не ги е изследвал задълбочено и всичко е на принципа " знам от баба си", нито пък някой може да ти даде схема на пиене, препоръчителна доза и т.н. Има билки, от които се правят лекарства, изследвани са по-задълбочено и т.н., но конкретно как на теб ще ти повлияе и каква е дозата за твоя конкретно случай - според мен трябва да се консултираш с лекар, стига и той да може да ти каже и да е позитивно настроен към билколечението