Добро утро момичета,
благодаря на всички ви за отговорите и отделеното време
Криси,не се ядосвай,знаеш,че аз съм позитивна,всеки има различно мнение и го споделя,което е негово право.Няма лошо да чуем и такива,вярно е че действа малко негативно но пък от друга страна е и градивно.
Злате и Марси,благодаря и на вас за изчерпателните отговори,картината ми е съвсем ясна.Изчитайки абсолютно всичко се озадачавам че при мен не е таймирана овулацията.
Вчера сутринта,преди да даде материал партньора,лекарката ме видя на УЗ,каза че положението е чудесно и действаме.Дори каза че няма смисъл да пускаме естрадиол,според нея имайки предвид двата доминантни фоликула би трябвало е да е около 600.Аз обаче поисках да го пуснем,така или иначе трябваше да чакаме да се обработи материала и наистина беше 616.84.
Вероятно за моя случай е преценила да бъде без медикамент за спукване,въпреки,че е по сигурния вариант.
За годността на спермата в повечето статии пише,че е 12-24 часа,тя каза до 48 часа и да наблегнем на хубавия секс и вкъщи да си направя упражнения за корем колкото мога без да се натоварвам повече от необходимото.
Моята лекарка се слави с това че държи нещата да се случват възможно по най-естествения начин,много е внимателна и мила,човечна е,не обяснява много,но аз си го знам вече и си разпитвам каквото ме вълнува.
Всеки случай си е строго индивидуален и явно в моя така е преценила да се действа.
Ние сме доста обнадеждени и ако все пак инсеминацията се окаже неуспешна и се стигне до втора такава,задължително ще поставя въпроса за таймирането.
Аз се радвам че се повлиявам добре от стимулацията,четох,че много жени не се повлияват...
Сега ни предстои чакане,имаме доста шарено ежедневие и няма да броим и да мислим непрекъснато за това.
Вчера след процедурата ме оставиха да лежа около 30 мин.но режима не съм си променяла,напротив отидох си на работа за малко,после се запътих към фитнеса,но в крайна сметка реших вкъщи да си правя някоя и друга коремна преса,обичайното ни ежедневие...