На кратко моята история..Ноември месец направих 2 опита,на 20 години бях тогава сега съм 21г,викам си всичко ще е наред,но ето че не беше,получих леко зацапване и отидох в спешното на Майчин дом през сълзи,обясних на жената че сме правили опити и тн,прегледа ме вика имаш раничка,но иначе всичко си работи добре,трябва да отидеш на друг лекар...За нещастие на следващият ден получих болки при уриниране,и моя вика към Пирогов отиваме..От урологичния кабинет ме пратиха в гинекологичния,беше една много груба лекарка,дори не обясни какво става,вика имаш киста,изписа оргаметрил,от който кистата мина..Тогава през Декември 2013 взех направление от личния ми лека в Бургас и отидох в поликлиниката в Меден Рудник,когато бях във ваканция,по принцип уча в София.Уж една много добра лекарка,прегледа ме със спекулум,вика имаш ли пари в тебе..викам не,тя вика без пари ще ти вземи цитонамазка,отивай веднага да я носиш,с талон от мене ще те излезе 5 лв,после ме прегледа на ехфограф,щото и казах за кистата,вика по-малка е след цикъла пак ще дойдеш трябва да се е изчистила..Вика трябват една година неуспешни опити за да търсиш помощ от специалист..Тръгнах си взех пари от нашите и отидох с рев в лабораторията..оставих я и когато се върнах в София Януари излязоха резултатите и ги взех от Студентска поликлиника,беше първа група и лекарката искаше да ми взима биопсия с ПЪЛНА УПОЙКА....уплаших се викам не..и реших да потърся второ мнение..Отидох скоро при д-р Шикова в ДКЦ Николай Победоносец,близо до ВМА,и беше много мила,видя ме,вика имаш раничка но е малка,няма нужда от лечение,после ме видя с вагинален ехограф,каза че има отделен фоликул и че ще настъпи овулация до дни..,но тогава приятерля ми не беше в България и нямаше как да правим секс..После потърсих и трето мнение,в поликлиниката до община Младост,при д-р Кукуряшкова,заради леко кървене,изписа ми Дуфастон по схема,и пих от него,къренето спря и отидох за вторичен преглед,каза че съм здрава и че мога да си правя опити..От тогава не съм ходила на лекар,приятеля ми си дойде на скоро,на 7 и 8 Май си правих тест за овулация,бяха положителни и трите теста, на 8 правихме опит за бебе,на 9 теста за овулация беше отново положителен..Не сме правели секс от тогава,но от вчера съм много сънлива,не ям месо,и ми е много криво.Днес ме боли ниско корема,имам леко главоболие,и обилно бяло течение,гърдите ме наболяват.Дали има някаква вероятност да съм забременяла според вас...дайте ми съвет за всичко което ви казах..Благодаря!