А, ние вчера ходихме и точно по съображения, че на картинка в сайт често е подвеждащо, въобще не разглеждах, само тел. взех за да се обадя. Харесахме яслата. Малката даже се разплака на тръгване. На близо ни е, от 7,30 - 18 ч., в голяма стара къща с двор. Стаите големи, с високи тавани, слънчеви, подовете натурално дърво, спят на земята върху матраци, без телевизори
, много чисто (засмях се на калцуните - ех, спомени), хареса ми още, че не учат децата на гърне, а направо на адаптор върху т. чиния. Яслените групи са разделени голяма и малка, но не питах коя група до коя възраст е. До 10 деца с един възпитател и един помощник възпитател на една група. Само забравих да питам дали ги извеждат и в градската градина, че е съвсем близо, а често виждам да водят едни мъници на въженце.
На 1ви юни ми дадоха една брошура на някаква ясла, докато я прочета главата ме заболя от изброените екстри, Монтесори, йоги, логопеди, педиатри, арт занимания, езици, спорт, с ежедневен отчет .... абе, децата професори-атлети ще излязат на 3г от там. А в крайна сметка всичко опира до игра и много любов за децата на тази възраст. Предполагам всичкото изброено е за да си оправдаят таксите, които съм сигурна, че ще са солидни.