Благодаря ви, момичета!
Дай Боже наистина този път да стигнем до трансфер...Аз прочетох за това РВМС - интересен метод е, дано даде резултат!
Дано се оплодят яйцеклетките ми и да ги върнем заедно със замразеното ми...Друг е въпроса, че МБ така и не ми се изчисти...вече няколко месеца се влача с тези стрептококи различни видове - сумати антибиотици по антибиограми изпих, по две седмици лечение и глобули и пак нищо. Сега пуснахме в събота контролата и не е излезнал още резултата, но със сигурност ще е лош. Д-р Персенска каза, че няма да е проблем за трансфера, а за мен и дискомфорта ми...което малко ме озадачава, защото нали ако има бактерии може да се изхвърли плода? От друга страна пък с тези постоянни МБ, антибиограми и антибиотици....Не знам какво да правя вече!!! Аз винаги съм така - винаги се вкарвам в омагьосан кръг с тези бактерии - лекувам едни с един АБ, изчезват, но се появяват други и така с месеци. Сигурно флората ми се е разнищила вече!!! То сега ще почвам и утрогестана, който допълнително ми дразни, пък и не мога да слагам глобули поне до трансфера така...Освен да си правя промивки, седящи бани със смрадлика...би трябвало да не попречат на действието на утрогестана, нали?