Честито и от мен Биско! Стискам палци до финала всичко да е наред. От все сърце ти желая една прекрасна, изпълнена само с положителни емоции бременност с щастлив и ревлив завършек.
Съжалявам за лошия резултат
naskomimi !
Понякога се случват и такива неща! Може би трябва малко да си починеш, а и да си дадеш време да се излекуваш напълно от бактериите! Може и те да оказват някакво влияние, знаеш ли? Все пак организма се мобилизира да се бори с тях, а тогава се образуват антитела!
А, и по принцип организма на жените е устроен така, че само няколко цикъла в годината са с хубави яйцеклетки, като през останалите или не са добри или изобщо ги няма. Явно сте уцелили последната ситуация. Чудно ми е само едно - защо бяха толкова високи стойностите на Естрадиола?
Стискам палци следващия опит да е успешен.
РetraDi, аз правих разширена биопсия. Док ми обясни, че при нея се изследват повече показатели. Това е имунологично изследване, при което освен лигавицата, се изследват и хормони от венозна кръв. Предполагам, че за това си ти казали, че не са ти необходими имунологични изследвания.