Здравейте, момичета!
Дизи и Тара - благодаря ви! Дано наистина всичко е наред...Аз се притеснявам, защото и на мен по-рано ми се пукат....на инсеминациите на 18 мм. прегнил и на 40-тия час инсе - и на четирите все са се пукали...На двете ми пункции при Персенска ми би прегнила на 14мм и 15 мм и бяха ок. Така че затова се притеснявам за този от 19 мм, да не го изтървем, а не знам дали ще мога да се надявам на по-малките. Но то утре ще се чуе...
Иначе и аз също искам всичко да е ок на МБ, но Персенска каза, че няма проблем....Имам МБ с антибиограма, показах й я, но не ми изписа никакъв антибиотик или лечение за стрептококите....Само две-три глобули бетадин, но те не са достатъчни....Каза ми да не се притеснявам, защото явно имам тези стрептококи в организма си, но пък аз си имам и парене, което не е нормално...Иначе миналия месец имах стрептококи от гр.Б, лекувах ги по антибиограма, а сега след лечението - стрептококи пневмония...Не знам....Знам, че евентуално за пункцията няма да има проблем, че ще дезинфекцират, но да правя трансфер с тази лоша МБ и да се надявам да се получи? Нали ще уврежда плода тази бактерия или пък ще го изхвърли? Не знам...Помолих Персенска да ми пусне при нея МБ, резултатът щеше да излезе преди трансфера и спрямо количеството на бактерията да прецени дали да правим трансфер или да замразяваме...Тя ми отговори, че няма нужда и че си правя лоша услуга с чести МБ и лечения...Не знам какво да мисля...Искам да й се доверя, но залагам много на този опит, защото вече нямам и стотинчица и ако не стане ще си чакам с месеци заповедта....Не ми се прецакват шансовете заради тези бактерии...