Успех
bisko72! Стискам палци девет месеца да сте заедно.
И моята пункция мина успешно!
Извадиха пет хубави яйцеклетки, всичките се оплодиха и вече четири ембриончета мръзнат на студено във фризера!
На мен също ми казаха, че доктора планира по-ранен трансфер и за това ги замразяват на втория ден.
Що се отнася за пункциите, имах предвид и процедурите преди тях, като едно цяло.
Аз имам повече от десет пункции и не всичките са минавали леко и безпроблемно. Зависи дали се касае за ЕЦ или за стимулиран опит, като при последния има значителен дискомфорт поради употребата на лекарства. Не на последно място е и обстоятелството, че при стимулирания опит се образуват повече фоликули и съответно има повече обождания. А, при всяка жена прага на търпимост на болка е различен. Същото е и по отношение на въздействието на упойката...
Това, обаче, не означава, че трябва да се откажем от пункциите. Щом това е единствения начин да се сдобием с така желаната рожба, всички неудобства и неразположения остават на заден план. А, и съм сигурна, че щом гушнем мъничкото същество, ще забравим всички трудности, през които е трябвало да преминем.
Стискам палци на всички момичета в процедури скоро да се похвалят с положителни тестчета.