Heaven_New, много надежда има в тези замразени бластоцити, да знаеш.
Hope-love, да знаеш, първо за теб и твоя опит се сетих, когато ми светна, че не се е получило. Аз не пиша много, но следя, чета и стискам палци.
Имам въпрос. Какво беше различно в последния ви опит, довел до успешна бременност?
На какво отдаваш успеха?
...
Това беше първи опит със замраземи ембриони -всички на фаза бластоцид.Про оплождането бяха използвали МАКС, при опита от който имахме останало едно еюбрионче-и имси и ги бяха поставили в ембриоскоп след оплождането,но това всичко защото съпругът ми е с лоша морфология и днк фтагментации и не ставаха преди качествени ембриони.
Иначе като подготовка при мене-биопсия в предишния цикъл,с мотив,че чисто механично повлиявала на шансовете за имплантация,естрофем от втория ден на цикъла,в който правихме трансфера,а два месеца преди това проверихме тръбите,да няма хидросалпингс.
Преди трансфера поставиха ембрио-лепило,не РВМС, а това,което представлява само някаква среда,която поставена в матката помага да се прикрепят ембрионите.
Липсата на стимулсция и на пункция в същия цикъл беше фактор да се чувствам по-спокойна,отпочинала и в кондиция и мисля,че това също имаше някакво значение за успеха.А все си мисля,че като не се прави пункция някак по-точно при мен се прецени подходящия ден за трансфера.