Здравейте, момичета!
Все пак се свързах с д-р Персенска и за мое огромно съжаление ще отложим трансфера и дай Боже ако е здрава и хубава яйцеклетката, да я замразим...Така ми стана криво...При мен има един момент, че много трудно се навивам за нещо, и после ми е много криво като се объркат плановете...Ето, вчера сутринта преди да ми се обадят ембриолозите си говорихме с милото и аз исках като че ли да замразяваме яйцеклетката, той искаше да я връщаме. Първо, че го е страх от близнаци, но да ни даде Господ да си имаме и второ, че щяло да се разбере проблема ако не стане още от този месец и т.н...
Обаче като се обади ембриоложката и като ми каза, че д-р Персенска иска да трансферираме още този месец на 5-ти ден и така се навих за събота...но уви...
Може би е по-добре така, защото така или иначе трябва да пия антибиотик, а да пия антибиотик, да правя трансфер и да се надявам да зачена...Аз като й казах, че е излезнал резултата и че имам стрептококи, я попитах нали няма да има проблем за трансфера? Тя ми отговори, че не, но като ме попита дали е значително количество и отговорът беше положителен, ми каза, че тогава ще я замразим. Попитах я сигурна ли е? Тя ми отговори, че така предпочита, така че й се доверявам изцяло. Искаше да ходя до София, за да ми изпише рецепта, но като й казах, че има и антибиограма, каза, че ще я погледне и по телефона ще ми каже какво да си взема...
И така - предполагам сега да спирам утрогестани и т.н. и да си почна пак инофолиците, л-аргинините и омега 3, за да се подсилвам отсега за хубава яйцеклетка другия месец. ...