Здравейте специални мами (бъдещи и настоящи),
от днес съм бъдещ пациент на д-р Персенска, получих час за първичен преглед след 3 и 1/2 мес.т.е на 30.07!
До сега ме следеше д-л Илиева от Вита, доволна съм от нея, познаваме се от 15 години, но сега мисля ,че е най-добре да се обърна към специалист по репродуктивно здраве и се надявам след изчетеното за Персенска да съм взела правилна посока.
От скоро взех решение за АРТ и все още не знам пълната картина на репрод. си състояние.
Имам изследвани някои хормони, назначени са ми и други след седмица , така че по нататък ще споделя резултата...Мисля си дали е подходящо да продължа с Илиева да направим и други изследвания така,че времето до 30 ти юли да е полезно употребено - примерно да се види проходимоскт на тръбите , ЯР и т.н и при Персенска да предоставя резултатите...
Интересувам се от донорска вътрематочна инсеменация, а всъщност не знам Надежда с какъв донорски материал работи -от бълг.банки, собствени донори или европейски като кл-а Щерев?
Добре ,че ви има тук и споделяте ,че се подготвям от вас теоретично като за дисертация:-)
Искам да предложа и безвъзмездна помощ на бъдеща майка , която пътува от провинцията до София - може да ми гостува за да й е по-евтин престоя и е по-добре да имаш с кого да споделиш и да се чувстваш подкрепен! ....
От София съм, родена в Хасково, над 40 години
От няколко месеца съм доброволец към фондация за отглеждане на малки бебета и това ме кара да се чувства страхотна майка ! много е вънуващо, къпя , храня и т.н съвсем малки бебета от 20 дневни до 7 месечни ,настанени в къща от семеен тип!
пътувам служебно 1-2 пъти седмично до Пловдив и обратно и може и с транспорт да помогна на друга специална мама!
Моля за вашите съвети, препоръки , напътствия и предварително ви благодаря!