Здравейте отскоро и аз съм пациентка на клиника надежда и по-специално на д-р Райков при когото имаше свободни часове и успях да се вредя за първоначален преглед. Да, наистина по мнението на други пациентки доктора е ведър, дружелюбен и усмихнат, но нещо имам чувството че с мен не знае какво да прави и моля ако може някоя от вас мили момичета да изкаже мнение ако е по-запозната. Отидохме първия път с мъжа ми с готови изсделдвания направени в други лечебни заведения и лаборатории. Разгледйки папката ни каза да се свържем с дамата за кандидатстване по фонда с мъжки фактор след като направим още една спермоглама на мъжа ми. До тук добре. Но тъй като аз бях от 2 месеца без менструация ми изписа дуфастон за да я предизвика. Изпих си лекарствата и дойде не менструация а кръвоизлив, на 5 ден звънях на спешния да питам с какво да го спря, тъй като мъжа ми бе на работа и нямаше кой да ме закара до софия в съботния ден. Започнах да пия лекарствата, които ми казаха да взема.
Сега ходих на 8 ден да ме види доктора и прецени уж по негови думи какво да ме прави. Разочарованието ми дойде след като започна да се следят моите фоликули, при положение, че имам полип и два миомни възела всеки от по 4 см. по външната стена предна и задна част на матката. Тези неща не се коментират при положение че имам спазми, бодежи, а по време на кръвоизлива имах и като контракции, не се е коментирало да ми се направи евентуално лапаро или хистеро. Сега се следи овулацията ми, нормално ли е това, след като преди 5 години пак ми правиха при кръвоизлив спешна хистеро и ми махнаха полипи. А и всичко пречи на забременяването ми, още повече че чувствам и някакво неудобство вече от възлите - болки и притискане на мехур и често уриниране.
Моля да изкажете мнение или какво мислите, тъй като доктор Райков казва, че при мен всичко е мн. комплицирано и нищо друго не ми обесни освен, че ще ме оправи......