0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
anirad, изпратих ти на лични тел. на д-р Шефкетова.

Благодаря за подкрепата, момичета!!! Да се надяваме, че всяка от нас ще успее да сбъдне мечтата си!
Търпение и надежда!
Благодаря на всички за съдействието! Успях да се свържа със спешния.

Хубав ден от мен!
*
Здравейте,момичета  :) Имам молба към вас,да ми кажете каква е цената на цветната снимка в нашата клиника? Хиляди благодарности предварително  :bighug:
150 лв. е цветната снимка без упойка.
*
doddo, а цветната снимка с упойка е 220 лв.

*
Здравейте момичета, ако може някой да ми обясни: до сега замразявахме яйцеклетки и в дена на пункцията плащах 350лв.Следващият път мисля да замразим ембрионче, в такъв случай в деня на пункцията колко ще платя?
Пак толкова, а когато замразят ембриончето, ще ти звъннат, за да платиш оплождането и замразяването.
*
Благодаря за отговора!Пак имам въпрос- на кого да се обадя, че искам да оплождаме яйцеклетката, на лекарката още докато ме следи или в деня на пункцията на някого?
*
Lilka N., обсъди тази промяна с твоя лекар. Също, когато попълваш информираното съгласие, кажи на акушерките или сама отиди до биолозите в лабораторията- те трябва да имат телефон, на който да се свържат с мъжа ти след твоята пункция, за да даде еякулат при тях.
Ние този момент с обаждането го пропускаме, защото материалът се дава в къщи и отивайки сутринта преди пункция само го оставяме в лабораторията и мъжът ми попълва нужната документация.

Здравейте момичета. Бих искала да попитам има ли определен период от месечния цикъл, когато се прави биопсия на матката (за да се провери дали има проблем с имплантацията) или може по всяко време. Ако може и някой да ми обясни подробно какво точно изследват при биопсията, ще ви бъда много благодарна.
Момичета, идвам при вас за помощ.
Утре съм на цветна снимка. Моля да ми кажете дали трябва да нося нещо, как се справяте с болката и колко струва.
Незнам защо на мен ми казаха че 243 лева е цената . А тук чета други неща.

Момичета, идвам при вас за помощ.
Утре съм на цветна снимка. Моля да ми кажете дали трябва да нося нещо, как се справяте с болката и колко струва.
Незнам защо на мен ми казаха че 243 лева е цената . А тук чета други неща.

Така де - цв.сн. с упойка е 220 и ПКК е 23, общо 243. Болка няма да има, ще си с упойка. Но трябва да си гладна/жадна (като за пункция).
А ако искам без упойка ? Късно ли е да кажа?
Имам една цетна снимка през 2011 и мисля че мога да издържа
Най-добре се обади по телефона и попитай. Знам, че е трудно свързването, но според мен си заслужава да си спестиш една упойка на мозъка.
Иначе за болката си купи свещички Профенид или изпий един аулин преди нея. Боли, изтърпява се, спира да боли.

УСпех!
Така направих - благодаря ти много!!!!!
записаха ми час без упойка .
Никой не ми каза че има вариант с и без. Е не може без да четем и да се ограмотяваме сами от интернет :(
Не го мисли по този начин - те са предвидили и двете (и с упойка, и без), а изборът е щял да ти бъде даден малко преди процедурата.
Нееее- записаха ми коренно различен час.
Търсеха свободен такъв без упойка
Както и да е важен е крайния резултат :)
Ивка, цветната снимка се прави основно без упойка. Това е принципа. През последните години започнаха да предлагат в някои клиники упойка за пациентки, които са с по-нисък праг на издръжливостта си на болка или просто са по-страхливи. За това обикновено по инициатива на самата пациентка се обсъжда възможността за упойка. От колко ти е часа? Без упойка се записва за по-рано сутрин защото трябва да си гладен и жаден. Не мисля, че има проблем да се издържи снимката без упойка. Аз съм правила първия път без никакво обезболяващо а после - предварително съм поставяла свещички профенид. Една от вечерта, една рано сутрин и трета - половин един час преди самото изследване. Май така беше. Ако някой ги е ползвал по-скоро, нека ме поправи. Някои пият само по един аулин преди снимката и после - при нужда след нея. Това е, спокойно.