0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Да ви се оплача момичета. Вчера 11-ти ден стимулация с клостилбегит , 9 фоликула по 13-14 мм, и ЛХ - 20. Този опит приключи. Какво се обърка пак не знам, някой имал ли е проблем с високо ЛХ и как се е справял с него.
*
Добър ден,момичета. Симона,много съжалявам за случилото се  :(. За съжаление,в тази борба  сме подвластни на твърде много обстоятелства и фактори извън нашия контрол и знания :? това много ни мъчи,но какво можем да направим за да опознаем природата си по-задълбочено ? За съжаление,още сме много далече от тези знания. :(

Алекс,това трябва да са успешните ни опити  :). Предчуствам го :wink:. Ние бяхме в следващата група / ако две момичета могат да се нарекат група  :lol:/. Повикаха ни в 15ч.,но стартирахме в 16.20 ч. Пижо и Пенда вече са прибрани на топло и сега очакваме да започнат да растат. :D
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Симона, съжалявам за проваления опит  :(. Добре е, че на ЕЦ може още следващият цикъл да продължиш. Поговори пак с док. , беше споменала за СПКЯ в друга тема, а тъй като може да се очакват различия в отделните цикли, дано следващият да е успешен!

Алекс, стискам палци още от четвъртък и не съм ги пускала  :D! Успех ! yahoo_17
Колко ембриончета върнаха?

Здравейте момичета, имам час за 6-ти март 15,30 при д-р Стаменов за първи път.
За съжаление на 7-ми ще се оперирам в Турция и няма да мога да ползвам часа си. Преди да се обадя в клиниката искам да попитам тук, дали някой има час по натам който иска да размени с мен и изобщо как може да стане такава размяна?!?
Благодаря Ви!
На всички пожелавам март месец да донесе много щастие, здраве и успехи...
И нека тази година бъде последна в борбата и всички да достигнем до каквото мечтаем!
Симона съжалявам за проваления ти опит  :bighug:
Марси върнаха ми двечки,останаха още три на съхранение.. :lol: д-р Райков ми направи трансфера,за пръв път се сблъсквам с него,но останах с много добри впечатления,даже се шегувахме,че ако и този път не успея,ще обвиним ембриолозите,а не него  :D
*
За съжаление на 7-ми ще се оперирам в Турция и няма да мога да ползвам часа си. Преди да се обадя в клиниката искам да попитам тук, дали някой има час по натам който иска да размени с мен и изобщо как може да стане такава размяна?!?
Благодаря Ви!
На всички пожелавам март месец да донесе много щастие, здраве и успехи...
И нека тази година бъде последна в борбата и всички да достигнем до каквото мечтаем!

Steisy , според мен е добре да се обадиш в клиниката, да обясниш какъв е случая и да ти сменят часа. Нямат практика да преотстъпват час на друга пациентка.

*

Няма проблем да се обадиш и да обясниш, че си възпрепяствана за тази дата и да искаш отлагане на часа си за по-късна дата.

По слънчевата страна на улицата
Мерси много, ще се обадя още на 4-ти, дано само новият час да не е догодина :)
Стейси, при мен се случи също да не мога да отида и от октомври ми  презаписаха часа за януари, така че не е след година.
Основните елементи на щастието са: нещо да правиш, нещо да обичаш и нещо, за което да се надяваш
*
Мерси много, ще се обадя още на 4-ти, дано само новият час да не е догодина :)

Можеш и утре да се обадиш, клиниката работи.

Здравейте, присъединявам се към темичката - от началото на февруари съм пациент на д-р Райков. Имам един ин витро опит в друга клиника, завършил с мисед в 22 г.с. и след много лутане и куп изследвания, стигнах и до клиника "Надежда". Засега всичко върви добре, планирахме с д-р Райков замразен трансфер за края на март - ако успея да си прехвърля ембриончетата от предишната болница...
Стискам палци на всички!!!
Търпение и надежда!
*
Lina_vn, много късмет в новата клиника и успеха да бъде до край следващия опит.

Lina_vn много късмет и от мен и като съвет се поинтересувай дали от предишната ти клиника замразяват ембрионите в същите среди като в тази,аз точно заради това не преместих ембрионите си от надежда казаха ми,че може да не оцелеят след размразяването и поставянето им в среда различна от тази....стискам палци
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Аз минавам да наръся малко вълшебство :)  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: Само 17 дни след първоначалният преглед за започване на нов опит в клиниката (17.02.2014), си останах супер щастлива и без опит :) Оказа се, че след прегледа на 15 ден от предишния цикъл и подозрителната за мен лигавица 10s на този ден, вече чудото се е било случило :) Била съм бременна от 1-2-3 или колкото там дни :) Днес направих тест след 3 дни закъснение и е   :bfp:
Наръсвам ви с магия, вълшебство, чудо или каквото и да е там :) И си влача краката да знаете :) :) :) Какъвто и да е начина, пожелавам на всички тук моят резултат.

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Честито чудо!  :D Успешна и лека бременност!
Ехеее, браво и лека бременност! :D
*
Ееее, браво, maggi4ka, тия изненади са ми любими  :D! Честито!!!
:D    Щом ръсиш вълшебство, бързам да се подредя и аз        :cross:

Ееех,браво магичка,няма по-чудесна изненада от тази...  :P
Браво Магичка! Такива новини ме карат все повече и повече да вярвам в чудеса. Минавам и аз под този вълшебен прашец.

*
maggi4ka, наистина страхотна изненада.
И аз се редя под прашеца, но как ли ще ме огрее вълшебството като няма месец, в който да не вадим фоликул  :lol: