0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Рачо,стискам силно палци :goodluck: искрено желая успех :D
*
ra40, стискаме палци и чакаме добрите новини от вас  :D
*

    iva17

  • ****
  • 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
Запис и от мен  :D
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
Рачо, стискам ви палци!!!
Рачо, при моя последен стимулиран опит също извадиха само 4 Я от 5 фоликула, независимо от силната стимулация. Аз бях доста разочарована. Върнахме един ембрион и два замразихме, последният спря развитие. Опитът беше неуспешен, но пък от ЗЕТ се роди нашето Жорче. Да, 4 не е като 10 например, но наистина не е важно количеството, аз съм доказателство за това. Пожелавам ви от сърце успех и вярвам, че скоро ще има хубави новини!

Ходихте ли до Руската църква? Но не горе, а вляво, където се слиза надолу?
Рачо успех и от мен
Марси,тъй като се разминахме за жалост какво каза док.?
*
..... Утре чакаме "важните новини" за развитето на нашите ембриончета. Престоя в София продължава с "пълна пара"/ дай боже и националния празни да посрещнем тук...

И ние чакаме важните новини  :wink:
И се настройвай за Националния прзник, че със сигурност ще си в София.


Днеска бях на преглед. На стимулация съм с клостилбегит и имам 9 фоликулчета по 10 мм. Много съм доволна, дано поне 5 яйцеклетки да извадим :P
я да се запиша аз тука, че да ви следя изкъсо. :D
*
я да се запиша аз тука, че да ви следя изкъсо. :D

А вместо само да ни следиш, може да започнеш да действаш и за второто   :D

Simona, много добър резултат. Дано всички да пораснат и извадите достатъчно хубави яйцеклетки.


Благодаря mgstra. И аз на това се надявам, на мене ми трябват много яйцеклетки, заради генетичният ми проблем  :?
Запис и от мен в новата тема! Късмет на всички  :babyflips:
*
Благодаря ви за подкрепата, момичета  :)! Бях си направила сметки без кръчмар, как хистерото ще покаже, че всичко е ОК и седмица по-късно ще направя биопсия. Да, ама- не. Все още не е съвсем добре матката, почиствали са пак, било е малко, сравнено с предишния път. Този път док. го нарече малък фибром. Следващият вторник отново съм на промивка, после чакаме цикъл и ако е наред, ще следва биопсия евентуално. Много упорито се оказа това разрастване на лигавицата и вече месеци наред не може да се стабилизира. Някой дали е имал подобен проблем, не знам какво да очаквам вече? Първото почистване беше началото на наември, три цикъла от тогава, а още не може да се стабилизира лигавицата.
ra40, с пожелание яйцеклетките да се оплодят успешно и като резултат- 4 отлични ембриончета!  И да е приятен престоят ви в София  :)!
simona83, браво, ти си отличничка с тази бройка  :)!

*
Здравейте и от мен! Включвам се, за да ви кажа, че ви наглеждам и ви стискам палци. Убедила съм се, че при АРТ нещата не се развиват по математически ясно. Нашият успешен опит беше най-криво развиващият се. Стимулация -2 Я. Едната, от които без зона пелуцида. Та в крайна сметка - 1 ембрион от стимулацията. Трансфер на него и един снежко на бластоцисти, ЧХГ - 4569!!! И като награда - прекрасни дъщеря и син. Не се разстройвайте, ако процедурите не се развиват, както си го представяте, а вярвайте! И Чудото ще се случи! Пожелавам ви го от все сърце!
« Последна редакция: Февруари 26, 2014, 23:57:19 pm от Bogi »
Ех,марси тъкмо и аз мислех като теб,че всичко ще ти е наред вече то...нищо,ще стискам палци другия месец да направиш биопсията
*
Marsi, при мен инаше подобно развитие с хистероскопия през 2012, но явно е било доста по-леко. След мисед в 9-10 седмица последва абразио, а после цикъл нямаше 2 месеца и половина. Четох из темите и попаднах на мнение за проблем при липса на цикъл дълго време. След преглед се оказа, че имам полип, доста голям и матката беше уголемена. Последва спешна хистероскопия, после кървих 1 месец. Следващата хистероскопия направихме след около 6 месеца - имаше още съвсем малко за почистване. Наложи се последващата ХСК, понеже на предишната е имало много за почистване и са махнали, колкото е било възможно, все пак целта ни е бременност и раждане.
 :crossfingers: биопсията да е последната крачка към успеха ти.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
Здравейте.
Днес звъннах в клиниката с надеждата да си запиша час, пък макар и за средата на 2015г. Казаха ми, че до края на 2014 всички часове са заети, а за догодина не записват. Да се обадя есента  :(. Аз си ходя при д-р Владимиров от скоро, но тъй като се оказа, че сме за ин витро, ми се искаше да направим и няколко опита на ЕЦ, а в Надежда ми се струват по-достъпни като цена (по-има шанс да ги съберем някак парите). Сега изобщо не знам какво да правя  :?.
*
Zazu опита ли да запазиш час при д-р Райков, и при него ли няма?
*
Здравейте момичета, малко свежа информация и за нас. Преди малко се обадиха ембриолозите  за да ни уведомят,че и 4те яйцеклетки са се оплодили.ICSI ,при тази бройка не може да се поема излишен риск,а има и други определящи фактори :wink:. За делене и развитие е рано да се говори.За да се избегнат стресови ситуации са ги поставели в среда за наблюдение без да бъдат специално изваждани за това,за което дадохме изрично съгласие / не съм много наясно с това,но Вили каза .ч е добро решение.В крайна сметка .всичко в името на децата,нали? :lol:/ Ако всичко върви нормално.утре няма да имаме обаждане,а ще чакаме такива в събота. Така че,утре не приемаме никакви обаждания.по-специално от клиниката  :lol:  Успех на всички в процедура.
/www.mamaibebe.com][/url]
Чудесни новини, Рачо! Стискам палци  :D