0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Моята биопсия мина вчера, д-р Персенска ми я прави и за разлика от миналата година ( в друга клиника) сега нищо не усетих!
Обаче забравих да питам за резултата.Знам, че се праща смс, но кога и на кой номер? По принцип съм пациент на д-р Шефкетова, но тя вчера отсъстваше.Сега аз на кого и кога да изпратя смс?
След 4,5дена прати смс на твоята доки.Тя ще ти отговори.Дано имаш добър резултат. :P
*
Благодаря, дано!Значи след 4-5 дена пращам смс на Шефкетова?А номера ѝ на ЛС може ли да ми даде някой?
Здравейте,момичета :)Нова съм тук,но ако може да ви задам един въпрос.Вчера получих смс от док,че биопсията ми не е добра и трябва да ми слагат лекарство и да отида на 10 ти ден.Днес като звънях за час ме питаха дали ще ми слагат лекарството или първо ще ме проследяват,защото се правело в различни кабинети-ако е за проследяване да си запиша час при док,а ако е за поставяне на лекарство за друг кабинет.Но аз от къде да знам точно как ще се процедира?Ако някоя от вас е минала през това,моля за помощ :ask:За кого да си запазвам час?
Боби, лекарството се слага в определен ден след овулацията и след това се прави нова биопсия. Така че си записваш час за проследяване и лекарят ще ти каже кога точно ще ти сложат лекарството.
Благодаря много,little_rabbit!Направо ме вкара в голямо чудене тази секретарка,защото до колкото знам има и лекарство,което се впръсква на 10 ти ден.Утре ще си запазя час за док  :)  yahoo_33
Е, това е новина за мен. Не бях чувала за такова лекарство. Запиши си час за по-рано през деня, за да може да реагират, ако все пак ще ти слагат лекарство на 10 ден.
*
Lilka N., изпратих ти тел. на д-р Шефкетова на лични.

Момичета, моля ви за малко помощ! Имам три опита по къс протокол и един замразен трансфер в друга клиника, сега обаче съм пациент на чудесната д-р Персенска. Тя прецени, че съм подходяща за дълъг протокол и решихме четвъртия ми стимулиран опит да бъде такъв.

На 21-ви ден от цикъла ми поставиха блокажна инжекция - Декапептил депо. И, понеже моят цикъл не е от най-редовните, започнах да пия Примолут нор, 5 дни 3 х1, за да се застраховам, че ще дойде навреме. Спрях го преди 5 дни, но цикъл няма, няма и симптоми за такъв, с Примолут ми идва на трети ден след спиране. А след 4 дни трябва да стартираме.

За да не ви обърквам, ето как излглеждат нещата времево. Блокажната инжекция беше на 28, тогава стартирах и Примолут нор, който спрях на 2.5. Стимулация трябва да започнем на 12.5
Какво да правя? Утре, разбира се, ще се обадя на Персенска, но какво правим, ако не дойде до 12-ти? Каква е практиката при такива случаи в клиниката?

Благодаря ви много!


*
Heaven_New, опитай още днес да се свържеш с д-р Персенска, имаш ли личния и' телефон?
Аз също при единия опит трудно се разблокирах, приемах допълнително Дуфастон (също прогестеронов препарат). Бях го пила няколко месеца преди това с добър ефект, но не ми подейства този път, вероятно се получава привикване. След консултация с док. добавих за 3-4 дни Утрогестан и това провокира цикъла.

Marsi, сърдечно благодаря! Ще й звънна още днес, не ми се искаше да е вчера, за да не каже "ама то има време". Днес вече няма, така, че ще я алармирам. Благодаря ти много още веднъж.
Здравейте! Искам да ви питам, трябва да си взема направление за хоспитализация, ще правя лапароскопия с хистероскопия, колко дни важи направлението? Личната лекарка ми каза, че в някои болници важало една седмица преди операцията.
Направлението важи един месец. :P
Много ти благодаря, bisko72, олекна ми, че личната малко трудно дава направления.
Направление за хоспитализация важи 7 дни. За преглед от специалист е месец. Поне така беше преди, сега може да има промяна.
*
личната малко трудно дава направления.

точно за това направление може би няма да има проблем, по инфо от моята лична лекарка тези били без лимит
важи 30 дни (информация от януари т.г.)

като го взимаш огледайте хубаво дали всичко е вярно попълнено и си е по местата (подписи, печати и т.н) за да не те разкарват после от болницата
*
Знаете ли Д-р Стаменов кога ще се връща на 11 или 13 май ?
*
Това, което на мен ми казаха от регистратурата миналата седмица е, че първият му работен ден е 13-ти.


Здравейте,

Аз съм нова във форума, но не и в клиниката. Пациентка съм на Д-р Стаменов от 3 години. В момента ми е 5 ден след ЕТ на два ембриона (5 ден) с перфектно качество. Пиша ви тъй като от няколко часа започнаха много силни ПМС и болки в кръста. Датата за менструация ми е чак на 18.05. Четох, че това е нормално. Въпреки това вече много започвам да се притеснявам и исках да попитам има ли някоя от вас, която е имала подобни усещания и е била бременна?

Много благодаря за подкрепата.
*
Jossy_80, симптомите които посочваш не са гаранция за настъпила бременност, но при последния ми опит аз също имах силно изразени ПМС.
Пий но шпа, когато имаш силни болки и ти пожелавам след още 5 дни да имаш едно хууубаво ЧХГ.