0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Наси имах предвид ;)
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
Лемонче права си,не всеки може да си вземе сам секрет..
Иначе все още кървя,по-малко е от вчера,но все пак кървя,в клиниката съм още,обезболяват ме и ме наблюдават,това е за сега
Лемонче права си,не всеки може да си вземе сам секрет..
Иначе все още кървя,по-малко е от вчера,но все пак кървя,в клиниката съм още,обезболяват ме и ме наблюдават,това е за сега
ще се пребориш, Алекс!!!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
Алекс, с теб сме  :bighug:
Благодаря ви момичета,знам,че сте с мен и това ми дава сили 
Алекс 77, пожелавам ти всичко да е наред :crossfingers: :crossfingers:
Алекс 77 и аз стискам палци - всичко ще бъде наред!
Търпение и надежда!
Момичета, бях на първичен преглед при др. Персенска. Наистина е много мила. При прегледа видя нещо на матката, предполага субмукозен миомен възел, аз загубих и ума и дума и нищо не я разпитах. Написа ми на листчето цветна снимка с анестезия 7-10 ден, преглед 10-11 ден от МЦ. Чак като се прибрах и се освестих, започнаха да изникват въпроси и сега съм в чуденка. Каза, че на 10 ,11 ден най-добре се вижда ендометриума. Това значи ли, че първо трябда да отида на преглед, а на следващия месец на цветна снимка? И цветната снимка така или иначе ще я правя, на нея не се ли вижда всичко, защо трябва и преглед. Много съм объркана, ако някой е минал през това и е наясно, ще съм много благодарна да помага.
slanceto2, т.нар. цветна снимка ще даде отговор на въпроса дали тръбите са проходими или не.  Ако успееш да нагласиш нещата така, че на 7-10 ден от МЦ да си запишеш час за ЦС, аз ти препоръчвам да го направиш. След това ще имаш коментар на резултатите от снимката, това предполагам е имала предвид като е написала преглед на 10-11 ден, за да се прецени как ще действате по-нататък. Ако все пак нещо те притеснява, обади се на д-р Персенска и говори с нея.

Препоръчвам ти от личен опит, на следващия преглед да си напишеш на едно листче всички въпроси, които те вълнуват, защото иначе от притеснение наистина всичко се забравя.
Успех!  :D
« Последна редакция: Март 23, 2014, 11:16:22 am от Врабчо »
Врабчо, много благодаря за коментара. На мен ми изследваха проходимост на тръбите при др Владимиров през декември и всичко с тръбите е ок, др Персенска го прие изследването. Това, което я притеснява е матката и вероятен миомен възел или полип, затова иска да правим цветна снимка и да ми види ендометриума на 10-11 ден. Чудя се обаче, кое трябва да е първо, цветната снимка или въпросния преглед. Май трябва да говоря с нея. А за листчето с въпросите, това е много ценен съвет, иначе аз така се ошашках, че нищо не питах и неразбрах. Поздрави  :)
Според мен първо трябва да е ЦС, но дано и някой друг се включи, защото съм позабравила. И след това коментар на 10-11 ден и следващи стъпки.

*
slanceto2, както аз разбирам, всичко това трябва да се направи в един цикъл: първо ЦС и след ден-два преглед за коментар и евентуално планиране на следващи манипулации за възела. От сега ти е написала ЦС и час за преглад, за да можеш да си ги запишеш по- отрано, знаеш как е с часовете.  Успех  :)!
« Последна редакция: Март 23, 2014, 11:46:37 am от marsi »

Здравейте момичета,
От вчера съм на стимулация с фостимон да видим този път какво ще произведа :)
Желая успех на всички  :)
*
galia23, успешна процедура  :),  явно резултатът от т.н. килимче е добър!
Би ли споделила след самото изследване, прави ли се замразяване на най- добрите сперматозоиди или е само тестване за момента?

Благодаря marsi
Да резултата е добър.За наш късмет спермограмата по думите на андролога е най-добрата до момента,която сме имали.
Прави се спермограма и въз основа на резултата  се решава дали ще я изследват по новия метод.В случая при нас добър резултат и след 4-5 часа обогатяване имаме добри сперматозоиди,които са замразили за да се ползват в деня на пункцията.Въпреки,че сме предупредени да имаме готовност за даване на материал и в деня на пункцията.Самото изследване е 300лв
Надявам се този метод да е нашето решение и този път да успеем
*
galia23, благодаря за информацията, ние сме с лоша спермограма и дасега правихме други неща, ще поговоря с биолозите и за този метод (дали е приложим за нашия случай).  Успех  :D!


Успех и на теб  marsi  :)
*

    kassi

  • *
  • 5258
  • Мама на трима
Благодаря ви момичета,знам,че сте с мен и това ми дава сили

Здравей, Алекс, опитвам се да ти пиша на ЛС, но не се получава, би ли ми писала ти, искам да ти кажа нещо!  :)
 


София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
Здравейте. Аз днес ходих при др.Персенска, 11 ден от цикъла, за да види все пак ендометриума, а цветната снимка ще я правя другия месец. Та, резултатът от днес е: фоликул 20 мм в ляв яйчник, лигавица 7 мм, размер М. Това е, което Персенска каза на сестрата. Според вас, ок ли са нещата или имам проблем с тънка лигавица? Предполагам, че утре или в други ден ще съм в овулация. Др. Персенска нищо не каза, само другия месец да отида на цветна снимка. Много е кофти, че не дават нищо черно на бяло, пишат си нещо, а кой чул недочул. Аз от октомври насам пия Л Тироксин и точно от тогава М ме е супер кратък и оскъден- два дни, които мога да изкарам с по една превръзка на ден, а и после 2 дни зацапване. А преди ми беше по 3 дни нормален и после още 3 по- оскъден. Дали има връзка с тънката лигавца?
*
Алекс 77, още ли си в болницата, как си?