0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Momicheta, predi datata na M. (5 dena) moje li da se ystanovi bremennostta chrez kryven ili yrinen test. Imam zistit i taka ili inache chte pravia takiva testove, ta zatova vi pitam. Blagodaria mnogo.
B.N. Ne namiram kirilicata!
« Последна редакция: Юни 28, 2006, 18:21:59 pm от Meli »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Ystanoviavane na bremennost predi M.?
« Отговор #1 -: Юни 28, 2006, 15:18:32 pm »
Momicheta, predi datata na M. (5 dena) moje li da se ystanovi bremennostta chrez kryven ili yrinen test. Imam zistit i taka ili inache chte pravia takiva testove, ta zatova vi pitam. Blagodaria mnogo.
B.N. Ne namiram kirilicata!
Имплантацията е на 7-10 ден след О., едва след това може да бъде открит ЧХГ във кръвта.
Кръвният тест е по-точен, уринният тест може и да не улови количества, които говорят за бременност.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #2 -: Юни 28, 2006, 15:42:12 pm »
Благодаря Denis, тогава хич няма да бързам да ги правуа тези тестове сега, въпреки че ходуа на тоалетна от 4 дена на 2 часа почти и усещам болка. Ще почакам още, за да ида на лекар, поне да установим дали е цистит, пък едновременно с кръвниа тест да видим резултатите и за бременността. Засега вzех спасфон.
Възможно ли е тези болки да са свързани с раничка , коиато като си ходих преди месец в БГ видя един лекар, но не можеше да я гори, зачтото бях почти в 1виа ден на М.
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #3 -: Юни 28, 2006, 17:28:32 pm »
Знам, че е трудно, но изчакай си М. и прегледа.Никой не може да ти каже дали това е цистит или раничка.
Лекарят ще го направи!
Успех и дано всичко е наред!
*

mar4eto

Симптомите при цистит и наличие на раничка еднакви ли са? И аз от няколко дни ходя да пишкам често и има лека болка, но реших, че съм настинала . . . :(
Предварително, благодаря
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
При цистит има болка, парене при уриниране, лекува се с билки и антибиотици.Прави се изследване на урина, за да се установи.Не се гледа влагалището.

А при раничката няма болки обикновенно, може би само при секс, но рядко се случва.Тя се вижда при преглед с УЗ.
Успех!

*

mar4eto

При цистит има болка, парене при уриниране, лекува се с билки и антибиотици.Прави се изследване на урина, за да се установи.Не се гледа влагалището.

А при раничката няма болки обикновенно, може би само при секс, но рядко се случва.Тя се вижда при преглед с УЗ.
Успех!

Много благодаря за бързия отговор!
Успех :D