М-и, много ме разсмя с твоето предложение
Даже и това няма да помогне, защото пък над пералнята имам вертикално монтиран бойлер.
Явно уредът наистина трябва да се купи, но трябва да изхвърля някоя мебел иначе не го виждам. Моят апартамент е ново строителство, т.е. всички стаи са малко умалени.
Коридор - от дългите и тесните (1.2 м. широк), ако сложа уред 0.6 м., ще има място около 60 см. за минаване, което е много неудобно
Баня - от малките ми е, имам душ параван, който я разделя на две още по-малки части, в едната е душът с мивката, а в другата WC.
Тоалетна - дълга и тясна, по дължината са наредени шкафа с мивката, WC-то и пералнята, остава една тясна пътечка за минаване, имам и монтиран бойлер над пералнята.
Спалня - в момента изнасям два единични гардероба, за да има място за бебешкото легло
Гостна/детска - и тя е пълна с обзавеждане (две легла, бюро, гардероби) - има място само в центъра на стаята
Холо-кухня - непрекъснато се боря в тази стая да няма много мебели и да е просторна, така че и тук не бих сложила сушилня. Освен това ще стои като "кютук"
. Живот и здраве ще сложим детска кошарка в тази стая, за да стоим с бебо през деня, тъй като е много слънчево (има прозорци и от двете страни на стаята).
Тераса - само една ми е - 1.8 м. на 1.8 м. с три открити страни (т.е. не е вътрешна). Не бих сложила нищо на нея, тъй като искам да ми е свободна и лятото да си излизам спокойно на нея.
Килер - той е целият в етажерки и там събирам много багаж. Ако искам да сложа сушилня, трябва да махна част от рафтовете, но не бих се лишила от това складово пространство.
Имам и друг вариант... Сестра ми живее със семейството си на горния етаж. Тя има сушилня. Освен да я ползвам като обществена