Ей, че си гъбчиииии!!!
Не съм ли права, ако кажа че винаги си си мислила че веднъж да забременееш и ще си най-щастливата жена на света?!?!?! И ти наистина си!!! Забранявам на теб и на всички момичета в темата да плачат по друга причина, освен хормонална, разбира се. Щото там и да забранявам и да не забранявам - хормоните са си хормони
Нали не искате да имате твърде ревливи бебета
?
Стоека, ако те бях 'преслушала' по-рано щях да измисля начин да дойда и хем да ти хвърля една шамарена фабрика, задето не си държиш на спокойствието, хем много да те нагуша!!!
Гледай само ти да си добре, защотт това е най-доброто, което можеш да направиш за беб. Ако ти си добре и кръвно ще свалиш, и всичко ще се нареди. Между другото аз също пускам белтък и албумин. При теб не това е проблемът, а май че не си случила на лекар и ти бъркат в здравето постоянно. Зарежи ги. И иди си потопи малкото пръстче в морето заради Лили и всички бременеещи не по моренцето. А ащ о обещавам ако успея да изнамеря някакви пари (за което ми трябва поне трета магьосническа степен) да намина за няколко дни преди раждането и да изпием един цял бар.
Прегръщам всички много силно, и момичета, имайте милост - пиша само през телефона с едно пръстче и не мога да спомена всички поотделно (а искам!). Хоупче, надявам се ти първа да ме съжалиш
Раченцето и да не се включи си има уважителна причина
Вярно е, че ни обраха наскоро и за съжаление бях сама. Взеха ни всичко ценно, което имахме и е било под размерите на малък телевизор. Включително дрехи и ютия
. Много се смях на последното, явно имаме добър вкус
. Но пък ние тримата сме живи и здрави, както и прекрасното същество с четирите си бебета! А какво по-хубаво от това? Животът е страхотен, и единственото за което ми е мъчно, че бременността ми отлита толкова бързо!!! Наслаждавайте се момичета, че... минава като един миг!!!