Христос Воскресе!
Нека всичко бъдем здрави, щастливи и усмихнати и отгледаме едни чудесни дечица!
Тези дни покрай празниците всички се разпиляхте на някъде
Аз се радвах на лошото време предните дни, защото трябва да лежа вкъщи и днес като огря слънце и едвам издържах да не изляза на разходка малко някъде.... В петък вечер изкървих ужасно много, направо ми прилоша кат видях. Ходихме до спешното в МД, и там ме прегледаха и казаха, че уж всичко е наред, ама не било добре че кървя толкова много, но че те и да ме приемели нямало нищо по-различно да ми правят от тези лекарства дето вече приемам
Излишно е да ви казвам, че цяла нощ не спах..... На сутринта веднага на моята си докторка, тя ме беше предупредила че ще работи ако има нещо да се обаждам, че с моите изкървявания вече станах пациент на годината
Тя ме прегледа обстойно и потвърди, че всичко с бебо е наред и няма отлепване и най-вероятно кървенето е станало от ниската ми плацента, дето се опитва да се изтегли нагоре и така... Както и всичките предишни пъти, на следващия ден нямаше и помен от кръвта, само зацапване
Е нищо не разбирам вече.... Но сега ще лежа и ще си тъпча хапчетата и това е! Направо ако не беше моята докторка щях да превъртя.... Тези в МД само като чуха че е от ин-витро и..... даже ми обясниха, че ако кървяло и да било живо бебето трябвало да се прави абразио
Направо не знам тия хора психология не учат ли?!