Добре дошли на
Mih и
Mel Следях ви и в другата тема и се радвам най-после да ви видя тук
И на мен в началото ми бе трудно да свикна, че вече съм в клуба на бременните, но ще видите колко ни е добре тук
47 Smiles,
Това сигурно са от онези подготвителните контракции, което е много добре
Една приятелка така беше точно две нощи подред и на третата роди много бързо и леко, пожелавам го и на теб
Е ще ни липсваш малко тук, но вярвам че ще ни наглеждаш
Аз да се оплача пак
Не бях спала две нощи подред и снощи се прибрах с намерението само и единствено да си легна
Не ми стига, че и без това съм супер заспала и отпаднала по цял ден, това вече ми идваше в повече... е да ама не
Мъжът ми се забави и се прибра чак в 12, а междувременно един познат намина да му услужа с нещо и забрави да си тръгне. И тъкмо в 10ч го изпращах доволна, че най-после ще се опъна и във входа стана страшен скандал и трябваше аз да се разправям със съседи, ключове, ел.табла,....
Е аз се прибрах в 23:30, но вече бях с такъв адреналин, а и те продължиха цяла нощ с екшъна по стълбите, че се ококорих и не мигнах
Излишно е да ви казвам, че цял ден се подпирам пред компютъра, вие ми се свят и имам усещането, че ще припадна. За тази вечер инструкциите са да се прибере на време, да ми направи фреш и да ме остави да спя - да се оправя той със съседите, каквото щат да правят, само никой да не ме закача
(това, защото очаквам тази вечер епизод 2 на събитията
)