Здравейте коремчета!Най-накрая и аз да се добера до компа и да драсна 2-3 реда
Първо честити сини гащи на Моуст.
Някакви новини от 47 Smiles?А другите бъдещи мамчета как сте?Ние сме добре, девойката става все по-активна и вече я усещам по няколко пъти на ден да ми утря по някое ритниче
Чувството наистина е неописуемо
Мен напоследък както и други момичета са се оплаквали в темата по-напред започна да ме боли костта при срамните устни все едно го усещам.Аз даже първите 1-2дни си мислех че е цистит защото все едно, че ме пареше нещо отдолу, но пък като пишкам не ме пари и започнах да се чудя какво е това и гледах във форума бяхте писали точно за такава болка, затова реших че най-вероятно и при мен е точно тази болка от разширяването на таза...Аз другата седмица съм на ЖК да видим колко е пораснала нашата принцеса.Да си призная честно вече ми е притеснено преди всеки преглед...Дано всичко да е наред с бебчето ни...Вече съм станала много тромава и коремчето доста наедрява
Тази седмица работех по един проект в офиса, който трябваше да приключа в срок и в общи линии ми беше много натоварено, но се справих де
Реших да поработя още следващата седмица и ще изляза в отпуска за 2 седмици малко да си почина.А май месец още не съм решила колко ще ходя на работа, но зависи и как ще се чувствам де.Смених си маршрута и въпреки задръстването сутрин успявам да стигна пак за около час на работа.Другата седмица като отида на ЖК ще попитам лекарката дали може да ми издаде болничен за 2 семици преди другия болничен от 45дни и от края на май да си оставам вече вкъщи.Аз мисля към края на месеца като съм в отпуска да се поразходя малко по магазините и да разгледам за колички и креватчета за да се спра горе-долу на някои модели
Момичета да ви питам нещо - нещо откакто забременях нямам почти никакво желание за секс
Това нормално ли е според вас?Почти не правим секс вече или ако се случи е 1-2 пъти в месеца
Даже по-скоро си мисля че не е само до желанието, а и се притесняваме за бебето, защото и мъжа ми много не иска, което мисля че не е нормално...