Здравейте на всички
Аз ви чета редовно, но в работа тези дни не можех да пиша, а вкъщи се прибирам и се трупясвам и докато изчета всичко и нямам сили да пиша
Направо съм изумена колко много може да ми се действа и едновременно с това да се чувствам уморена и отпаднала
Иначе засега оплаквания нямам, само дето стигнах до извода, че бебо обича да го возят и друскат в колата, но не и да ходя
Като походя повече от разстоянието до колата и хоооооп лекинко ми зацапва, а возенето в колата не ми пречи
Виждам, че обсъждате запушени носове и лигавици. Моят нос в последно време го чувствам като изсъхнал и подут, понякога леко се лигави, но не ми бе хрумнало, че има връзка с бременността
Аз по принцип не съм алергична официално, но си имам някакви дразнители и реших че е от това...
Другото е, че на моменти имам страшни болки в таза където свършват краката. Така като си седя и ми няма нищо, но като тръгна да ходя и направо съм като някоя баба - едва едвам се клатя и стъпвам
После си минава все едно нищо. Мислех си, че може да е от опитите ми да спя на една страна (по принцип спя по корем, ама нещо не ми е удобно напоследък), но майка ми каза, че може и да е от разширяване на таза или знам ли и аз нещо такова..... Утре съм при док да пускаме БХС и ще питам
Не че нещо може да се направи де, ама да знам, че в събота летя в чужбина за няколко дни и ако ще ходя така по летището да си взимам шерп