Mousyt,
Не съм специалист по ЖК-то, но нищо не пречи да се запишеш, а да не ходиш редовно. Там няма да ти направят проблем, а най-много да си спестиш някой разход за изследване на кръв, урина и микробиология., защото ще ти дадат направление. Аз съм се записала в поликлиниката в квартала и съм ходила само два пъти.
Сега ще ходя да си взема болничния и направлението за раждането и да ми дадат направление за финални изследвания.
Аз не съм пускала ХИВ, просто им дадох изследването си от преди ин витрото и те ми го приеха.
Относно БХС-то понеже сме в една клиника.
Д-р Димитрова ще ти запише час за рано сутринта. Ще прегледа бебето. Ще вземе необходимите мерки и ще попълни въпросник, с който веднага след прегледа отиваш в Майчин Дом да ти вземат кръв.
Д-р Димитрова ме прати на някой висок етаж, но се оказа, че вече не се прави там БХС, а в ниското тяло на втория етаж.
Там отиваш първо на регистратура. После да платиш на касата на първия етаж. После да ти вземат кръв.
Резултатът излиза по интернет след около 2-3 дена май. Разпечатваш го и отиваш д-р Димитрова да ти го разчете.
Успех