0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните No. 90
« Отговор #960 -: Май 06, 2014, 18:14:43 pm »
Момичета,честит празник :D
Вкъщи си имаме именници,да са ми живи и здрави,но аз цял ден пак лежа и ми е много ама много лошо :(.Трябва да лежа,но и да не трябваше толкова ми е зле,е нямаше да стана цял ден.
Вода не мога да пия,една глътка от време на време и ми е ужас 8O.То от известно време съм така от болницата още,ама нали трябва да пия,че и много.Цял ден тва мисля и се тормозя,че не мога да пия много ,а и не ям днес много.Какво да правя незнам.А за хапчетата да не говорим,едвам ги пия ,витамини си взех тях хич.Така ми се иска да правя всичко полезно за двете човечета,а ето ,че не правя.................... :(Мисля по цели дни да ми се дояде нещо ,е няма.................В началото не гледах реклами,че ми се дояждаше,сега..........................
Ох, много ви се оплаках :?

Лека вечер :bighug: :bighug:
« Отговор #961 -: Май 06, 2014, 19:28:23 pm »
Здравейте и от мен, честит ви празник...и аз имам киселини, но то така преядохна агнешко и дроб сармичка, че иначе щеше да е чудо....ама сега лежа и пъшкам...на празника освен 10-15 тичащи деца, имаше и две бебета близначета...ох, сладка картинка...исках да ги нагушкам, но много мънички бяха :-)
Мих, със сигурност правиш най-доброто за твоите мъничета...те каквото им трябва ще си го вземат..явно им се мързелува сега. Вода трябва да пиеш, колкото ти се иска, не много...според мен.
Аз утре съм на преглед, дано всичко мине добре...миналия път чак в 20 гс ми казаха пола...аз не бързам, но също ми е интересно :-)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
« Отговор #962 -: Май 06, 2014, 19:45:36 pm »
Dragony,мерси миличка :bighug:
Утре пиши как е минал прегледа :DДали пък няма да кажат пола...............интересно си е ,най-важното всичко да е наред то ясно,но................женско нетърпение :lol:
*
« Отговор #963 -: Май 06, 2014, 21:36:44 pm »
Аз пак да се оплача, утре ще ходя при личната лекарка, да видим накъде ще ме прати. Накратко на 8 март ми се зави свят и паднах на улицата, тогава си ударих освен корема и пръстите на краката. Имам два посинели нокътя, на които въобще не обръщах внимание, до 2 май когато се събудих с  болки, целите подути, червени и набрали гной. Вече няколко дни не мога да стъпя от болка, АГ-то каза никакви ихтиоли, йодасет или нещо друго, само компрес с риванол, категорично забрани кислородната вода и каза да ходя на хирург. Дали може да ни се прилага местна упойка? Ох, да свършват тези празници и да се решава проблема  :(
« Отговор #964 -: Май 06, 2014, 21:44:04 pm »
Здравейте мамчета,честит празник!!!
аз утре съм на преглед и много се надявам всичко да е наред.  :crossfingers:
Детето е родено за прегръдки.
То идва само с вяра и живот.
И с този дар в ръцете ти разцъфва
една вселена – цяла от любов...
До крайните предели на душата ти,
до сетните надежди на сърцето,
ти вече ще съзираш небесата
единствено в очите на детето...
С целувки ще възпираш дъждовете,
и всяка болка ще лекуваш с ласка,
от вятър ще го пазиш, като цвете,
което се полива само с щастие,
и то ще бъде твоят сбъднат зов,
животът продължил във твоите стъпки.
Вълшебство се отглежда със любов.
Защото е родено за прегръдки.

« Отговор #965 -: Май 07, 2014, 09:19:43 am »
Стоека,с компетентна лекарска намеса ще решите проблема.Спокойно.Ще мине и това.
*
« Отговор #966 -: Май 07, 2014, 09:37:41 am »
Здравейте , аз по празниците не съм писала че бях малко заета, но гледам вие сте изписали света. Да ви кажа честно за миг забравих моеите притеснения, вчера направо като бомба ни сюрпризираха - бяхме при баща ми че нали си е именник, и брат ми хвърли бомбата - ще имат бебе. Не мога да ви опиша каква радост беше. Те са женени вече 5 години, но нещо не ставаше бебчо и сега направо всички си глътнахме граматиката. Ама той брат ми голям зевзек - както си стояхме на масата и той вика на баща ми Айде пий още една ракийка, че ще ставаш дядо! И баща ми вика Да бе знам! И никой не му обръща внимание. Той пак - Ама ще ставаш дядо! И баща ми пак  - Да бе, знам. И на третия път чак майка ми отреагира, и казва Ама верно ли, за втори път ли? Та много съм щастлива, а брат ми бил като горд пуяк. Та сега ще ставам и леля на всичко отгоре. Е това най малко очаквах, но нямах търпение да ви се похваля!!! :D :D :D
*
« Отговор #967 -: Май 07, 2014, 09:47:33 am »
Мелчеееее,страхотна новина браво браво :drunk: :cheerleader:
Такива новини да има само :balk_602:
И мама и леля,какво по -хубаво от това :D
Вчера ми беше кошмарен ден :(От 10 сутринта до 1 вечерта не спря да ми се повръща.Даже и нш па не успях да пия колкото трябваше,а имам и витамини,но не мога да ги пия от това лошо :?
« Отговор #968 -: Май 07, 2014, 09:49:31 am »
Мелче,чудесна новина навремето и ние с брат ми бяхме така,момичетата израснаха като сестри,нали са си самички горките,а сега и двете са развълнувани и искат да е момче :lol:
Михче,не се тревожи бебетата наистина си вземат своето,не си ги уморила от глад :P
Стоека,добър хирург ще ти реши проблема,мисля,че може местна упойка
Драгони,да пишеш какво е станало на прегледа,че и аз съм развълнувана от моя утрешен преглед...с теб вървим заедно и аз съм в 12 г.с.
*
« Отговор #969 -: Май 07, 2014, 09:50:07 am »
Стоека71,дано бързо ти отмине да се успокоиш :balk_602:
*
« Отговор #970 -: Май 07, 2014, 09:53:39 am »
Алекс,мерси миличка ,че ме успокояваш :bighug:

И ти пиши утре след прегледа :balk_602:
*
« Отговор #971 -: Май 07, 2014, 10:04:35 am »
Михче, и аз имах един такъв период, ядях банани, ядки сурови и по малко соленки като ми се догадеше. Това ме успокояваше.
Стоека, сина ми в момента е с падащ нокът на крака от футбола. По принцип каза че могат да го извадят с местна упойка, но той не искал и си го е опаковал в лепенки и го чака всеки момент сам да падне. Така че не се притеснявай, при теб добър доктор и упойка -  :needleani: и всичко ще е наред. Дори няма да усетиш.   :bighug:
Утре съм се записала в Темелков да гледат бебчо. Надявам се само на хубави новини. Стискайте палци момичета.
Хубав ден на всички от мен! :D
*
« Отговор #972 -: Май 07, 2014, 10:20:10 am »
Мелче,да не е при Балев.Стискам силно палци всичко да е наред :goodluck: :goodluck: :goodluck:
Пиши и ти утре как е минало :D
Аз така и не разбрах нашия Александров не пр
*
« Отговор #973 -: Май 07, 2014, 10:23:05 am »
Благодаря, ще пиша като се върна
« Отговор #974 -: Май 07, 2014, 11:21:01 am »
Здравейте,
Stoeka71,  :bighug:  и аз имах падащ нокът много е неприятно и болезнено, но на мен ми казаха, че само с йод трябва да се маже, но не бях бременна - така, че надявам се да ти попремине и без мазане но ще трябва време, а коремчето как е?
Mel, е това е страхотна новина - и леля, и мама - аз съм отскоро съм леля и е прекрасноооо :)
Desism, успех и пиши какво е станало.
Mih, на мен ми беше лошо много преди 2 седмици - почти месец - ядах единствено портокали и таратор- само от тях не ми се гадеше. Желая ти да се оправиш :)
Всички останали мамчета, да сте здрави и да пишете само хубави новини, ей :D
*
« Отговор #975 -: Май 07, 2014, 11:21:42 am »
mel_76,

Страхотна новина! А предполагам, че и бабата и дядото нямат място от щастие :)
Моята сестра вече има две деца, и въпреки че преди се заканваше на минимум 3, сега е на мнение, че ще поизчака и натам ако и дойде музата  :lol: Ама те нейните и двете са малки и са си буйнички, та си искат грижа... Аз сега стискам палци за една приятелка, която е с НК клетки да и се получат нещата с лечението, че да сме си двете, че май от познатите само ние останахме  :)
Аз днес съм на ЖК, даже си взех отпуска, че предния път имаше 100 човека и се чакаше много :( Но да видим ;) Сега си събирам документацията, привеждам се във вид и тръгвам към Майчин дом, стискайте ми палци  :wink:
*
« Отговор #976 -: Май 07, 2014, 11:40:37 am »
Mousyt,късмет мила :D на прегледа.
*
« Отговор #977 -: Май 07, 2014, 11:51:45 am »
Mousyt, късмет на прегледа и от мен. Ние също много се радваме, защото брат ми е на 40, а снахата на 37 и ще им е първо детенце и много чакано от всички ни. Дано всичко е наред при тях и да е живо и здраво бебчето.  Аз вече съм в постоянна отпуска и се надявам от днес да мога малко да си почина, защото предната седмица не я усетих. Мнооооого се измарям. Не знам за вас но половин час на крак и вече търся къде да седна да си почина.  :?
« Отговор #978 -: Май 07, 2014, 11:58:38 am »
Някой пие ли л-тироксин и магнерот-да ми каже какъв интрвал трябва да има между приема им.
*
« Отговор #979 -: Май 07, 2014, 12:13:26 pm »
hope-love, интервалът между еутирокса и магнезия е следния:
пиеш сутринта еутирокса (примерно в 7 сутринта), чакаш 4 часа и в 11 часа пиеш магнезия.
Когато вечерта пиеш магнезия чакаш 10 часа до приема на еутирокс - например в 21 часа магнезия, в 7 сутринта еутирокса. Това е по препоръка на ендокринолога д-р Начев.

Личната лекарка ми даде направление за хирург, още се чудя при кого в Бургас да отида или да рискувам с хирурга в Несебър.
« Последна редакция: Май 07, 2014, 12:15:50 pm от stoeka71 »