Ехаааа Раченце, вие сте си промо пакет направо! От оня тип - 'Занеси в болницата едно, вземи две'
Я кажи сега: дали са най-хубави тия последни дни? Все се чудя за това... Хем момента на срещата е някакси дошъл, хем още имаш няколко прекрасни откраднати мига само за теб!
Стоека, казвам ти ще пием на корем, а ти за глюкозата мислиш.. Ааа, какво е това нещо от теб? Глюкозата минава и заминава, също като повечето притеснения дето предварително ни се струват едва ли не огромен проблем. Пожелавам ти много хубав резултат, и да започва положителната част от бременността вече. То за шашкане винаги се намират поводи, ама след раждането ще е по-забавно, затова си пести силите доколкото можеш. Вие измислихте ли име вече? А ходиш ли на някакви лекции за бременни?
Аз да се похваля: вече имаме креватче и количка, и дори кошница за кола! Всичко е между втора и амнайста употреба и всичко е просто страхотно!!! Изкарахме голям късмет с Продавалника (ах, как му мразя новото имееее!). Сдобих се и с пълен комплект многократни памперси. Май е време да започна да говоря с пералнята и да я галя вечер преди лягане, за да може да се подготви психически за това дето я чака
Хоупче, и аз съм на преглед на 12-ти, какво съвпадение!
Иначе не казваш много, затова приемам че всички около теб те слушат и са много добрички. В такъв случай може и да се похвалиш, така де
Слънчице, всеки път като минавам по Цариградско си мисля за теб
За работата как така ще се настройваш - има още цели пет дни. И после поне още три, в които колегите ще ти се радват, ще те разпитват за беб и се надявам да чуваш 'Чакай, чакай, това аз ще го свърша'
Хората са много милички към бременните, тия дни един шофьор на автобус разтика четири бабички, за да ме покани да седна. Няколко спирки нямаше места и наистина ми се стори, че човека кара много внимателно задето съм права, но пък тъкмо реших че си внушавам, когато се освободи място и шофьора едва ли не дойде да ме покани и да каже на отбора на бързите бабсове 'Ти къде?'. Отказах да седна, че ми бездруго слизах на следващата, но пък толкова мило и неудобно ми стана!!! Също в една банка си чаках, чаках, пък то работното време почти свърши и реших да се откажа в полза на хората след мен. Ейййй, като ме приклещи охраната, чак ме хвана за ръката и не ми дава да си ходя!!! Дума да няма, мен щели да ме обслужат! Че и цялата опашка се вдигна на бунт да ме обслужат непременно и по-бързо - едвам избягах!!!
А да се ходи по магазини е супер! Аз май нищо ново няма да купувам, но разглеждам с голям кеф! И някакси се опитвам да си представя как се обличат дрешките и други такива. Това с бебетата е голям фън! За количка, аз първо видях Чиполино Перфекта, има всички важни неща според мен и до последно нея си исках, преди да ни отправят неустоима оферта за една по-джиджана и кифленска.
Слънчо, не мисли феталната поне докато не дойде деня - Бог ще приготви най-добрия резултат за вас дотогава! Има или няма - бебка ще е най-невероятното бебе, което някога си виждала! Ще се влюбиш в нея завинаги, безвъзвратно и отчаяно! Но аз ще се моля, ако е възможно резултата от фм да надхвърли очакванията ви откъм добри новини!
Теди, ще имаш много красиво естествено раждане, сигурна съм! Избра ли къде да бъде?
Аз също мечтая на естествено, дори тия дни мисля да направя плахи опити да обърна малката, че е седалищно. И седалищно да я раждам не ме плаши (засега, де), но мисля че е много лесно да я обърна. Вече правих едно упражнение 5 минутки и като резултат от чисто седалищно се беше завъртяла напречно. Абе послушно ми е детенцето, много си я обичкам (въпреки че за диване мечтая, ама явно на татко си се е метната, пу да му се не види
!).
На останалите забранявам всякакви нерви, зацапвания, сълзи и да прекаляват с шоколада и шкембе чорбата (че да има повече за мен, хехе). Като се върна ще ви препитам мама по мама.
Гуш на всички и дано сте вегетарианки, че много агънца ще дадат фира тия дни
.Ох!