Kassi, Ники..... да си кажа честно не разбрах какво имам
Д-р Райков ми каза да си запиша час за БХС за 23,04. Така и направих. Казаха ми при д-р Георгиев (нямаше никой друг свободен за тази дата - евентуално след Гергьовден, а ми се стори късничко тогава и се съгласих). В един момент обаче след 2 дни се сетих, че някъде между 11 и 13 г.с. би трябвало да е и първата фетална. Като отидох за последния преглед при д-р Райков на 15,04 в клиниката, той ми каза, че да се запиша и за ЖК. И когато го направих, попитах и за ФМ, и им казах, че имам час за БХС на 23,04, т.е. попитах, за кога да се запиша за ФМ и там ми казаха, че щом имам час за БХС, няма смисъл да си записвам и за ФМ отделно, че щяло да ми дойде в повече.
Хич не разбрах в крайна сметка, ще има ли ФМ, комбинират ли ги, само кръв ли ще ми взимат.... Е от там се омотах, ама не ми се ще пак да звъня и да питам по 100 пъти, та затова реших да питам тук.
Май много объркано го написах. Надявам се да сте ми схванали обърканото обяснение, защото май не мога да го обясня по-добре дори и на себе си