Благодаря ви момичета за подкрепата!
hope-love,
Точно това и мислех да направя с разпределянето на дозата, но няма да се наложи
И все пак т.к. сутринта ги отпочнах по 2глобулки реших да задържа на последната доза преди спирането - 3х2 засега, а не на конската 3х3. Зацапването отново не ми изглежда да е силно и е кафяво, та се надявам да си е от онези мои напомняния веднъж на 1-2 седмици
Иначе Утрогестан тук има, но е по лекарска рецепта. То и това щяхме да уредим ако се беше наложило, ама щеше да ни създаде повече грижи. Та добре, че сестра ми е доста настоятелно-убедителна, та аптекарката клекнала и и дала една опаковка
За статистиката да кажа, че цената е 7.50EUR, което си е колкото и в БГ...
Чудех се да звъня ли на док, ама реших да изчакам и да видя... на последния преглед миналата седмица тя ме предупреди, че може да имам още зацапвания, защото плацентата ми засега е ниско и се търка в шийката, а и ми каза ако се появи какво да правя. Реално не е по-различно или по-силно от предишните пъти, единствено че ситуацията е такава, че няма как да легна и да си седя вкъщи
Но се пазя максимално, а и цял ден седя, т.ч. се надявам да размине... А и май се бях попревъзбудила от пътуването, племенниците, напрежение за работата, та и не спах миналата нощ хич
, та да се надяваме, че ще мине както друг път бързо и лесно
Оф днес съм много подробна, ама то емоции...
Последно да ви се похваля и млъквам. Вчера сестра ми като наизвади едни бебешки дрешки, играчки, бебефони, кенгура, чувалчета.... и вика всичко взимай
Направо ми се разтопи душата
Добре, че и майка ми идва другата седмица, че аз няма да мога и 1/4 да побера в куфара
Благодаря ви, че ви има, аз отивам да спя, че пак се улях