Здравейте момичета!
Днес за мен бе мнооооооооооого дълъг и уморителен ден и хич не се гордея, ама определено не ми е добре от факта и съм се трупясала на дивана от преди малко. Сутринта бях на преглед за БХС, после за кръв в МД, после изпращах свекърва ми на летището до другия край на света
, после обратно в МД да се запиша на ЖК и там сумати време....
Питах днес д-рката за болките в таза - каза, че си има някакви хормони, които се покачват за да се отпусне мускулатурата за бебето, ама на теория е още рано (за мен за тях), но да не се тревожа
Аз също си мисля, че може да е от комбинация от заседяване, неудобен стол, смяна на колата, смяна на позата на сън,..... та засега няма да му обръщам много внимание
47 Smiles,
Докторката още предния път каза предположение за пола, ама беше доста рано и си беше така за мен. Днес обаче с включването на апарата бебо така се беше надупил и разчепил, че истината лъсна идеално
Както тя самата каза - е то като се вижда, се вижда, друг път и да искам да видя не дава..... та стига съм ви мъчила, момченце ще е
А по позата дето беше заел тази сутрин и това, че спеше и не щеше никак да се завърти да го измерим, съдя че ще е 100% бащичко!
Засега толкоз от мен, ще почивам, че в събота и самолет ме чака, другата седмица пък съм на обучение, дето не знам как ще го издържа и трябва сили да събирам