То ти на нас останалите си ни до сега подкрепа, Смайлс, та като с посветиш на малкия човек след раждането, кво шъ праим без тебе, не знам!
, на мен мнооого ще :bighug:ми липсваш!!!
И, Смайлс - нали си знаеш че в последните месеци ехографа дава най-големи отклонения? Друг е въпроса, че като му трепне ръката на док с половин мм и измерването е като сметките за парно - едно делено на първа пролет
Колкото до легенчетата - знам че при момченцата е така, нормално е.
Обаче при мен същите чуденки - преди месец на ЖК казаха изведнъж, че беб е две седмици напред. Да, ама днес даже е един ден назад. Демек за месец е качил само 100 грама. И хем предполагам че док мери както дойде на допотопния ехограф, хем малко ме притеснява това. Като каза док миналия месец 340 грама, след седмица на феталната го измериха 340, и после след още седмица пак 350. Надявам се, че е от различните ехографи, щото иначе тия доктори не са никакви доктори, а едни развъждачи на бръмбари в главите ни. Щурав свят ви казвам!
Затова пък имаме много осезаеми ритничета, даже сритахме яко трансдюсера на кардиоложката. Прерасната новинка е, че сърчицето ни е наред. Е, поне докато някой маймун от детската градина не ни го открадне.
Прекрасна вечер, благословени бъдещи (и тук-там настоящи) мами!