Честити рожден ден и от мен на Рачко75! Пожелавам спокойствие и късмет!
При мен продължава сагата с изтичане на течност от влагалището. Бях споделила, че в пекът се бях "подмокрила" и д-р Даскалов ми направил тест за наличие на амниотична течност /amnisure/, който за щастие беше отрицателен. Прибрах се доволна и щастлива и така до понеделник след обяд, когато отново след продължително седене на стол отидох до тоалетната и установих мокро петно на бельото си - течността е безцветна и без характерен мирис. Това се повтори и вчера след обяд, макар и в съвсем малко количество.
Понеже не мога да тичам за всяка капка до Пловдив, днес отидох при лекарката си от ЖК в Пазарджик. Направи вагинален преглед и отсече, че имам гъбички, така само визуално го установи - това възможно ли е според вас. Изписа ми гел "Гиназол", който се поставя вагинално с апликатор и бил подходящ за бременни. Някой да го е ползвал? Аз за сега мисля са се въздържа от поставянето му до прегледа си при д-р Игнатов в "Надежда" другата сряда. ще го помоля тогава да вземе секрет за микробиология и след резултата, да ми бъде изписано евентуално лечение. Нали не смятате, че тези гъбички дори да ги имам биха могли да навредят нещо за 1 седмица, ако не лекуват до тогова. Какво ще ме посъветвате.
А, докторката днес ме гледа и на коремния - бебета са добре, едното раздаваше яки ритници, които обаче аз още изобщо не усещам. Околоплодните води изглеждат нормално като обем - така ми каза лекарката. Та така. мислех, че 5-6 месец ще бъдат по-спокойни периоди, след което очаквам да почнат опасенията от преждевременно раждане, ама не би - сега съм така стресирана от тази теретична възможност за спукан околоплоден мехур в ранните месеци, че не знам кога и кат ще се успокоя. През нощта сънувах такъв гаден сън. Не е за разправяне.
Извинявам се, ако ви натоварвам, но нещо се сдухах и имам нужда от подкрепата ви.