Добро утро коремчета!Как сте днес?Минавам да ви наглеждам набързо, че напоследък много задачки имам и време нямам за почти нищо и най-вече за почивка, което не ми се отразява добре, но ще помисля по въпроса за почивката
Аз да се похваля, че ние вчера вече показахме и на тати ритничета.Усещането е невероятно
Вече я усещам всеки ден предимно вечр като легна да гледам ТВ.Ама вчера доста риташе и мъжът ми също успя да я усети и да види де, защото то се вижда как ми се движи коремчето като рита малката кукла.Ние си бяхме полегнали да гледаме шоуто "Като две капки вода" и се бъзикахме с мъжът ми че и тя танцува, даже сигурно и хореография си имаше, защото вчера доста риташе
Похвалих се, а сега и да се оплача, че от 3-4 дни започнаха доста да ми оттичат ръцете и краката, вчера следобяд пръстите на ръцете ми бяха станали направо като кебапчета.Взех си направление да си пусна една урина да видим какво е положението.Ама лекарката ми каза, че трябва повече почивка, а аз като стана сутрин в 06:30, прибирам се от работа в 18ч., продължавам с готвене, миене на чинии и малко чистене и си лягам най-рано кам 21:30ч и доки каза, че трябва повече почивка, ама какво да правя гладни ли да стоим
А и гледам да се възползвам докато още имам сили и не ми тежи толко бебка, че после незнам как ще я караме...Ама най-вероятно от май месец може и да си взема малко болничен и да си почивам и разчиствам вкъщи...Приятен ден момичета!