Здравейте бъдещи мами
Времето наистина е ужасно и не предполага към правене на нищо
Все съм си мислила, че съм заседнал тип....е да ама не! Не че много спортувам, но откакто ограничих съвсем движението заради зацапванията направо ме хванаха бесните
Имам чувството, че цялото тяло ме боли, а мускулите ми крещят че искат раздвижвам
Аз за себе си установих, че ако карам кротичко и си ходя на работа и изпълнявам елементарното самообслужване, всичко е на 6. Но в момента, в който си позволя една идея повече движение и пак лекинко зацапвам. Ето например в петък вместо с колата да ме вземат се прибрах с автобуса 3 спирки + 150 метра ходене и
. Вече почти не ми се случва да зацапа де, а и минава за половин ден, ама нали страх лозе пази....та и уикенда го изкарах предимно мързеливата на дивана и сега изобщо не се чувствам отпочинала
Да ви питам сега за малко съвети
: Знам, че е нормално да ми се повдига тези месеци, а и при мен не е много силно (само онзи ден замалко да повърна от четката за зъби), но за сметка на това ме държи денонощно това повдигане
Та някакви съвети например какви храни дразнят повече или какво помага
Засега установих, че глътка газирано или няколко мандарини помагат доста добре....за около час и после пак