Лили, благодаря. Идеята за разширяването дойде от само се би и дано да се осъществи. По-важното е да се родят живи и здрави децата и ние с таткото да сме добре - ще си ги гледаме и по-натясно, ако се наложи. Мир и любов да има.
Някой е имал повишени антитела при изследване на Цитомегаловирус IgG по време на бременност. При мен са много високи >500, при положение, че над 1 резултатът е положителен. Разбирам, че това говори за прекарана стара инфекция и не опасно, колкото, ако се отрие резултата за активна в момента /там резултатът ми е отрицател/. Но четох, че трябва да продължи да се следи дали не нарастват по време на бременността. Сега и това ли ще ме карат да изследвам през месец. Вече се побърквам от изследвания, консултации - всяка седмица съм по лаборатории, доктори. Много ми е досадно и уморително.
Чак след 2 седмици ще се видя с д-р Даскалов, който ми препоръча това изследване, но се чудя, като се видя във вторник с имуноложките в "Надежда" дали да не се консултирам с тях за резултата от цитомегаловируса. Какво ще кажете? Иначе всичко друго ми е наред, като изключим леката умора и нервност от тези изследвания и вторачванията на лекарите в едно или друго. Знам, че го правят за наше добро, но нещо взе да ми писва - хормони на щитовидна, вирусологии, отделно - кръвната картина и микробиологията. Докато направя едно изследване и консултация и дойде време за контрола на друго. Ох, размрънках се доста, ама няма на кой друг - знам, че вие ще ме разберете.