Как сте коремчета?Ние с бебо сме добре.Мисля, че вече започвам да го усещам, но много рядко, до сега ми се случи само 2-3 пъти и не всеки ден.Не мога да опиша усещането, но сякаш е чувство, че някакво по-голямо балонче ми се пука в коремчето...много странно...случва ми се предимно след хапване и като си полегна да си почина...При нас останаха още 2 седмици до феталната и нямаме търпение да видим дали ще бъдем с розови гащи, защото много искаме да е така (най-вече бъдещият тати), но каквото Бог ни прати...Ако е момченце няма да го връщаме я
И ние смятаме да пътуваме тези дни, но не на далечно разстояние де и се надявам всичко да е наред...По принцип си работя, но малко се изморявам вече, а и коремчето вече го усещам, че започва да ми тежи...Но и аз съм си виновна, защото водя много активен начин на живот и е нормално организма по-лесно да ми се изморява - сутрин ставам в 06:30ч. за работа, прибирам се към 18ч., започвам готвенето и някоя друга домакинска работа, към 21ч. излизаме с кучето на разходка и чакаме "тати" да се прибере от работа, сервирам да хапнем и докато се усетя станало 23ч...Е като се замисля май трябва да взема да си почивам малко...Ама сега гледам да си наваксам докато се чувствам добре и преливам от енергия, че след някой месец няма да имам сили за всичко това...
Фовери наистина не остана много...А само като се замисля как бързо минава времето и как до преди няколко месеца си коментирахме графиките в другата тема...
47 Smiles като гледам и при теб момента наближава...
lili2011 и аз гледам да се успокоявам, че просто ще бъдем манекени и че всичко ще бъде наред, ама все пак докато не мине феталната все ще си имам едно притеснение, ама то като се замисля май винаги има по нещичко което да ни притеснява.
Успешен ден момичета