0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - 3 :)
« Отговор #840 -: Март 28, 2014, 16:42:59 pm »
Ооо, Пеше, ама тя много хубава твоята девойка  :P
А това с Фотошоп си е много полезно да се знае.
*
« Отговор #841 -: Март 28, 2014, 16:57:57 pm »
Пешек, ти не си фонограф, а магЕсница, цветове променяш.
Сега проумявам трансформациите с аватара :D. hope-love, тя не само цветове променя, гледам материализира птички, цветя, и се дивя как стават тия вълшебства  :dontknow:

А момиченцето, Пешек, прекрасно  :D!
« Последна редакция: Март 28, 2014, 17:27:24 pm от marsi »

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #842 -: Март 28, 2014, 19:18:14 pm »
Ооооо, аз баба си я украсявам тематично. Скоро ще сложа Великденската украса. Не съм измислила морска такава, пък и май няма да ѝ прилича.
Иначе фотошопа освен работа си ми е и страст (на времето със застрашителни размери). Компютъра ми е фрашкан с елементи за украса. Имам и на дискове и пак като вляза в такъв сайт и ми е трудно да се удържа и да не си сваля някоя красота. И да ви кажа - да живеят братушките. В тяхната Мама има почти всичко.
*
« Отговор #843 -: Март 28, 2014, 20:30:23 pm »
Пешек, много сладка госпожицата  :)
« Отговор #844 -: Март 28, 2014, 20:32:47 pm »
Еб...си как са се насъскали срещу мен в мамата. Обяснявам, че има препарати, при които дозата зависи от телесното тегло. И като почнаха - не съм чувала - значи няма. Прочетете, бе, няма. Да му се невиди  :lol:
*
« Отговор #845 -: Март 28, 2014, 20:37:26 pm »
Еб...си как са се насъскали срещу мен в мамата. Обяснявам, че има препарати, при които дозата зависи от телесното тегло. И като почнаха - не съм чувала - значи няма. Прочетете, бе, няма. Да му се невиди  :lol:

Една от основните причини да избягвам мамата ;)
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #846 -: Март 28, 2014, 20:56:47 pm »
Зайо, това явно е някаква българска черта от характера. Днес четох някакви спорове там и част от пишещите използваха същия „железен“ аргумент. Там ми е по-скоро смешно, но от мъж и фамилия ме докарва до бяс.
« Отговор #847 -: Март 28, 2014, 21:15:57 pm »
Има и много приятни хора там. Мен не ме обичат, защото съм от тук. Ама не държа чак да ме обичат, но поне да се оттърсят от предразсъдъците и да чуват, като им говоря.
*
« Отговор #848 -: Март 28, 2014, 21:29:09 pm »
Има и много приятни хора там. Мен не ме обичат, защото съм от тук. Ама не държа чак да ме обичат, но поне да се оттърсят от предразсъдъците и да чуват, като им говоря.

Забрави!
Аз също не пиша там. Нямам време и енергия за масовия потребител там (ще ме прощава).

*
« Отговор #849 -: Март 28, 2014, 22:16:59 pm »
Е то четенето да не е като писането(вица за чукчата няма да ви го припомням)  :lol:
*
« Отговор #850 -: Март 29, 2014, 07:07:49 am »
Добро утро! Събота е и за това няма да си търся закуската. :lol: По -скоро, като всеки от добрите ви мъже,днес ще предложим наш вариант,в леглото.

/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #851 -: Март 29, 2014, 07:09:11 am »
Добро утро,

По софийско е облачно, но поне не вали.
Да си починете добре уикенда  :P

P.S. Раче, заедно сме писали.
*
« Отговор #852 -: Март 29, 2014, 07:13:34 am »
Нищо,събота е нека повече си похапне народа. :lol: Заец, ако трябва да се регистрирам и в БГ-мамата и да организирам защитата ти  :lol:. иначе този ви сайт  :wink: често ме изумява с полезна информация. Последно се регистрирах в сайт за каш-бак и съм доволен. :)
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #853 -: Март 29, 2014, 07:24:28 am »
Добро утро! Днес голямо угощение  :D

Рачо, дори не знам какво е каш-бак  :lol:
*
« Отговор #854 -: Март 29, 2014, 08:09:32 am »
Добро утро!
Ехаа, днес има по много от всичко - кафенца, закуска в леглото, какво да иска повече човек? :D

Пеше, принцесата е голяма хубавица.На теб прилича ми се струва.Не че съм виждала таткото, де, обаче съм мяркала твои снимки из форума. :)

Зайко, ние си те обичаме.Не се пъни за народ, който не оценява съветите ти.
Аз все по-рядко пиша в мамата, при вас си ми е много уютно и спокойно.

При нас също е мрачно и май прогнозите са за дъжд.
Кой ще ми суши прането, хм?! 8)

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #855 -: Март 29, 2014, 08:26:10 am »
Добро утро  :D
Рачо, чак да се регистрираш там - няма нужда  :D Но благодаря за предложението  :D Кавалерско е  :D
Тединка, и аз ви обичам  :heartbeat: Тук е моето място. Там минавам само да хвърля по едно око и ако мога - да помогна (ако позволят да им бъде помогнато; насила не става).
« Отговор #856 -: Март 29, 2014, 09:26:13 am »
Ей,Рачо,страхотна закуска.Ето кой ще ни сервира вече в съботите,а!?
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #857 -: Март 29, 2014, 09:42:09 am »
......... По -скоро, като всеки от добрите ви мъже,днес ще предложим наш вариант,в леглото.

Почти позна с добрия ми мъж. Намаза ми филийка с масло и мед (брррр), че трябва да лапна нещо все пак. А това за в леглото ..... може, ама след като фъстъчка спре да се намърдва при нас.
*
« Отговор #858 -: Март 29, 2014, 10:19:16 am »
Ха така, двойна закуска за почивния ден  :)!

А в мамата, рядко влизам, като ме препрати Гугъл във връзка с нещо конкретно. Иначе, избягвам непосредствен диалог, често се измества темата и се отива към лични нападки. И последния път, когато питах за някакви цени, едно момиче ми отговори и веднага я наскачаха по други лични въпроси. Накрая, си довършихме разговора тук на лични- разпознахме се, защото и двете ползваме едни и същи никове тук и в мамата.

Хубав ден на всички, при нас облаците се разкъсаха и вече грее ярко срънце!
« Последна редакция: Март 29, 2014, 10:33:17 am от marsi »

*
« Отговор #859 -: Март 29, 2014, 10:47:58 am »
Тединка, и аз ви обичам  :heartbeat: Тук е моето място. Там минавам само да хвърля по едно око и ако мога - да помогна (ако позволят да им бъде помогнато; насила не става).
:bighug:

Марси, прати малко слънце насам.Не ще да напича и това е.

И да не забравите да си премесите часовниците с един час напред, че от утре минаваме към лятното часово време!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари