Смайл, ще си върнеш формата, това не се забравя
!
Теди, ето как качвам снимките. Отваряйки прозореца
Публикувай отговор, под него има
+Прикачени файлове и допълнителни опции(в червено) - клик, отваря се бутон Browse -клик и този бутон отваря компютъра ти. Отиваш на папката в компютъра си, в която са твоите снимки: първо маркираш папката(примерно Pictures) с ляв на мишката и десен-Open, избираш снимка, пак маркиране и Open(долу на прозореца) или Select(с десен на мишката), накрая
Публикувай.
В повечето случаи снимките копирам директно от смартфона, като той е предварително включен към компютъра. Само първият път ме пита дали искам да инсталирам софтуера, отваря се прозорец- Next, Next, Instal и готово. След това, влизайки от
Публикувай отговор с бутон Browse в компютъра, там където се изписват прикачените към My Computer устройства, излиза името на смартфона
(при мен HTC One), отваря се паметта на смартфона, пак маркиране(да посинее) и Open, отварят се няколко папки и тази, в която са снимките се казва DCIM, маркиране и Open, следващата папка е MEDIA(на другия ми смартфон тази папка се казва Camera), маркиране и Open, отварят се самите снимки (мънички, а до всяка е изписан номер, тип файл и размер- не трябва да е повече от 2 MB) , тази която искам да кача- маркиране и Open(или Select), накрая
Публикувай.