0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - 3 :)
« Отговор #800 -: Март 27, 2014, 14:29:58 pm »
Да, де, да - с говорене. То и аз не мисля да ги връзвам или заключвам с катинари :), ама дано са разумни и да ги пази Господ! :) Представям си в бъдеще тема във форума за екстремните занимания на нашите деца.
*
« Отговор #801 -: Март 27, 2014, 14:35:11 pm »
Честита ти рожденичка,Елф.да ти е жива и здрава и по-малко ядове да ти създава.  :) Ама ти какво се спихваш ,бе?? Млада майка,няма лошо!!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #802 -: Март 27, 2014, 14:38:16 pm »
А, и от мен честит рожден ден на порасналото момиче на Елфи! Да бъде разумно /в границите на разумното/  и да радва мама с успехите си! Да е здраво и усмихнато!
*
« Отговор #803 -: Март 27, 2014, 15:13:10 pm »
Смайл, сладкишът стана много хубав! Няма търговски вид, но е ями ями. :P
Благодарение на вашите съвети вътре сложих нарязана ябълка на кубчета, а отгоре банан и плодчета сини сливи от сладко.
Една част дадох на родителите ми, а аз изядох 2 парчета, да не си помислите, че всичкото сама съм омахала. :lol:

Елфи, честит рожден ден на порасналата госпожица! :flower:
Да е жива и здрава, да преследва и сбъдва мечтите си!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #804 -: Март 27, 2014, 15:16:36 pm »
Теди, супер изглежда сладкиша  :D

Елфи, да ти е жива и здрава порасналата дъщеря!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #805 -: Март 27, 2014, 15:26:25 pm »
Жеки, честит рожден ден на Диди. Да ти е жива и здрава и все така разумна.
На теб ти е време да сядаш да пишеш книга. Че аз и такива като мен чакаме „Съветите на една змия (опс :oops:) майка“
*
« Отговор #806 -: Март 27, 2014, 15:50:22 pm »
Понякога се питам - ще толерирам ли или ще възпирам подобни напъни на моето момче /момчета, дай боже/ в бъдеще?
С възпиране няма да стане, че още повече ще искат. Елфи все казва - с говорене става  :D
Тук аз вкарвам лека манипулация под формата на емоционален рекет. Особено откакто има шофьорска книжка. А пък как бера страхове да не се качи на пиян шофьор-другарче, когато излизат вечер, ужас. Тука вълна ми е пуснала устата да приказвам.

Обаче трябва да се има предвид, че моето дете няма залитания към екстремни преживявания досега /пу-пу/, пък и момчетата са по-податливи към такива. И пак всичко си е до темперамент - понякога и с разговори и без, нищо не може да се направи.

С мъжът е по-лесно - "ако си купиш мотор /примерно/, се развеждам одма" и разговорът приключва. Ама с децата не е така  :lol:

Благодаря за пожеланията!

*
« Отговор #807 -: Март 27, 2014, 15:59:08 pm »
Кюстендил е хубав град. Миналата година бяхме там на фолкрорен конкурс със състава ни по народни танци. Много обичаме да се качваме и горе на Трите буки.
Смайл, много е хубаво, че танцуваш, завиждам ти  :).  На мен също някои от ученическите ми занимания в кръжоците, останаха като хоби след това, като рисуване и приложни дейности, а доскоро пеех в един камерен хор за акапелна музика. Години наред репетиции, концерти, доста пътувания, но преди пет г. се преместихме да живеем на село (на 20-тина км. извън С-я) и се оказа невъзможно като време да съвместя работа и репетиции, много време за пътуване ми идва.
А от "Трите буки" имам такива мили спомени. Като бях малка всяко лято ходехме семейно на хижата на почивка за 1-2 седмици и правехме преходи в планината (после брат ми със семейството си продължи традицията). А аз с приятели съм правила преход от града през Хисарлъка до "Трите буки". Не знам колко км. е, но който е ходил знае, че е доста- беше часове ходене до там, направо цял ден ходене с малки почивки ("Трите буки" е местност в Осоговската планина, в чието подножие е разположен градът). След това в студентските години, както hope-love разказва, колко преходи сме правили по планините.

Теди, супар е станал сладкишът  :)!
« Последна редакция: Март 27, 2014, 16:45:34 pm от marsi »

« Отговор #808 -: Март 27, 2014, 21:02:36 pm »
Теди, супер изглежда кекса. Ями ями.

Marsi, ние сме били една година на профилакториума Трите буки, а миналата година бяхме и на хотела Трите буки. Има страхотни места за разходки наистина.
Аз народните танци ги спрях с бременността, но се надявам да се върна като бебчо порасне и мога да го оставям.
*
« Отговор #809 -: Март 27, 2014, 23:28:09 pm »
Елфи, да ти е здрава и щастлива рожденичката!
Теди, много апетитно изглежда сладкиша!
На можещите да танцуват им завиждам  :) като дете се бях записала на народни танци, след две години постоянно новопостъпващи в една и съща група и тропане на право хоро и ръченица ми писна  :x та си останах с това.
*
« Отговор #810 -: Март 28, 2014, 00:03:20 am »
Смайл, ще си върнеш формата, това не се забравя  :)!

Теди, ето как качвам снимките. Отваряйки прозореца Публикувай отговор, под него има 
+Прикачени файлове и допълнителни опции(в червено) - клик, отваря се бутон Browse  -клик и този бутон отваря компютъра ти. Отиваш на папката в компютъра си, в която са твоите снимки: първо маркираш папката(примерно Pictures) с ляв на мишката и десен-Open, избираш снимка, пак маркиране и Open(долу на прозореца) или Select(с десен на мишката), накрая Публикувай.
В повечето случаи снимките копирам директно от смартфона, като той е предварително включен към компютъра. Само първият път ме пита дали искам да инсталирам софтуера, отваря се прозорец- Next, Next, Instal и готово. След това, влизайки от Публикувай отговор с бутон Browse в компютъра, там където се изписват прикачените към My Computer устройства, излиза името на смартфона
(при мен HTC One), отваря се паметта на смартфона, пак маркиране(да посинее) и  Open, отварят се няколко папки и тази, в която са снимките се казва DCIM, маркиране и Open, следващата папка е MEDIA(на другия ми смартфон тази папка се казва Camera), маркиране и Open, отварят се самите снимки (мънички, а до всяка е изписан номер, тип файл и размер- не трябва да е повече от 2 MB) , тази която искам да кача- маркиране и Open(или Select), накрая Публикувай.
« Последна редакция: Март 28, 2014, 00:06:01 am от marsi »

« Отговор #811 -: Март 28, 2014, 07:20:30 am »
Добро утро!

Днес май си поспах повечко  :lol:
Тук пече едно силно слънце, а аз очаквах един дъжд.

*
« Отговор #812 -: Март 28, 2014, 07:30:59 am »
Добро утро и от мен!
Смайл, много обичам масленки с мармалад! А за дъжда май си го пратила насам  :lol: само мъгла и облаци виждам.
*
« Отговор #813 -: Март 28, 2014, 07:35:37 am »
Добро утро!

Момичета, благодаря за похвалите ви за сладкиша, който правих вчера!
На вид не изглеждаше кой знае колко добре(според мен), обаче беше много вкусен!Щом като и съпружеското тяло го одобри и каза, че имало полза от висенето ми в интернет.
Останаха само 2 малки парчета. :lol:

Смайл, прекрасно кафе и радващи очите сладости!

Марси, много сложно звучи обяснението ти за прикачването на файл, обаче първо ще пийна кафенце и после подробно ще разуча и ще пробвам.Благодаря!

При нас има прекрасно слънце, след снощният проливен дъжд, който ме събуди, че беше и с гръмотевици.
« Последна редакция: Март 28, 2014, 07:55:04 am от Теди♥♥ »

Ромен Гари
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #814 -: Март 28, 2014, 07:55:31 am »
Добро утро.
И тук валя снощи, че и гърмя. Сега се чуди да изпече ли слънчо или да се скрие зад облаците.
« Отговор #815 -: Март 28, 2014, 08:08:11 am »
Гледам времето и се чудя за нашия град ли говорят - цял ден дъжд в цялата страна щяло да има.

Добре, че Марси ни научи да прикачваме файлове (този бутон отдолу за пръв го виждам  :lol:)
Сега да се възползвам да ви покажа няколко изгрева, снимани от моята тераса.
Дали ще се получи?

*
« Отговор #816 -: Март 28, 2014, 08:24:41 am »
Смайл, прекрасни изгреви!И аз не знаех за този бутон.
Марси, златна си! Какво да те черпим? :P

Сега и аз ще се пробвам.
Това са 2 от гълъбите на мъжа ми(на селските керемиди). :)
Ехаа, и при мен се получи! :balk_46:
« Последна редакция: Март 28, 2014, 08:26:21 am от Теди♥♥ »

Ромен Гари
*
« Отговор #817 -: Март 28, 2014, 09:02:07 am »
Добро утро, хубав и слънчев ден ви пожелавам!
Ииии, честит петък  :D

« Отговор #818 -: Март 28, 2014, 09:15:24 am »
Добро утро  :D
Смайли, разкошни изгреви!!!
*
« Отговор #819 -: Март 28, 2014, 09:21:54 am »
Теди, ще ти пишем пропуск днес  8)

Днес е Св. мъченик Боян–Енравота! На този ден празнуват всички с името (имената) Боян, Албена, Бояна, Боянка, Бойко, Бойка, Грозданка. ЧЕСТИТО на всички именници!