0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 3 :)
« Отговор #680 -: Март 22, 2014, 08:43:04 am »
Добро утро!
Аз съм на работа, но пък ще почивам в понеделник,  :D
Поставила съм си две-три бойни задачи за днес.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #681 -: Март 22, 2014, 08:58:33 am »
Добро утро!
Да, днес ще е прекрасен ден и мисля да го прекарам навън.
Изпих си кафето.Благодаря, Смайл за прекрасното плодово изкушение! :P

Аз пък ви поздравявам с тези цветенца от градинката ни в село.Вчера като оставихме детето направих 2-3 снимки ..
Изобщо не ми се прибираше към града .. но пък в неделя цял ден сме там. :D

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #682 -: Март 22, 2014, 09:00:46 am »
Ники, как няма за има ранобудни бе душо,  в 7 часа се примъкна при мен.

При теб поне 7 е изчакало  :lol: моето още в един се пренесе.

Тед, чудесни цветенца! И аз наснимах, но вероятно довечера ще кача.
*
« Отговор #683 -: Март 22, 2014, 09:36:46 am »
смайл, моето работно време е до 17.30 и някъде към 18.00-18.10 стигам до ДГ, ако тръгна точно в 17.30, разбира се.  :)
*
« Отговор #684 -: Март 22, 2014, 10:20:44 am »
Смайл, отново прекрасна закусчица- първо почвам с кафето ... няколко пъти  :)
Този кекс много прилича на моя, който често правя, слагам черешки от сладко. Мъжът ми от миналата седмица през ден пита за кекс, а аз се правя, че не съм чула, защото съм го сложила на диета- без тестени  :). И диетата му е от Нова година насам, много съм лоша  :D.

Времето е чудесно, желая ви хубави почивни дни, а на който ще ходи на работа- да му е спорна! 
rtfrtf, и аз често работя събота и неделя, а почивам в понеделник. След малко тръгвам.

Теди♥♥, много хубави цветенца. И вече имате лалета  :), при нас е рано за тях, още сме на зюмбюли и игличинки, по- късно ще кача.

*
« Отговор #685 -: Март 22, 2014, 11:57:41 am »
Добър ден.
Споделям , че съм бясна на  Виваком.
За пореден уикенд съм без нет по тяхна вина.
Обратна връзка с тях - никаква - операторите им въртят плоча колко са ми благодарни, че се свързвам с тях и как всичко ще оправят в кратък срок.
Ако някой има идея как мога да прескоча тия майтапчии , за да ми обърнат внимание драгите доставчици на най-добрия нет, моля да ми  пише.
*
« Отговор #686 -: Март 22, 2014, 12:35:34 pm »

Това с взимането от ДГ, за мен е най-голямата чуденка от доста време насам. Имам късмета да работя до 17.00 ч. Най-късно 17.20 съм там. Еми, повече от 4 деца /от общо 35/, никога не съм заварвала по това време. Ако някой може да ми обясни как го правят този номер...

*
« Отговор #687 -: Март 22, 2014, 14:17:13 pm »
Добър ден.
Обратна връзка с тях - никаква - операторите им въртят плоча колко са ми благодарни, че се свързвам с тях и как всичко ще оправят в кратък срок.
Ако някой има идея как мога да прескоча тия майтапчии , за да ми обърнат внимание драгите доставчици на най-добрия нет, моля да ми  пише.
Единственият начин да се справиш с тях е да прекратиш всякакви отношения. Във Варна години се занимавах с тях, но не и не, оправия няма. Щом стигнаха до там да ми кажат да с и прочета в договора, че НЯМАТ определен срок, в който трябва да реагират и да ми отстранят повредата. Накрая след мнайсе дни ми изпратиха един чичко, който компютър виждаше за втори път. Добре, че рутера се оказа изгорял, смени го и Алилуя, тръгна безценният нет   :x

*
« Отговор #688 -: Март 22, 2014, 14:34:47 pm »
Добър ден.

Всичките тези хубостници само моят мъж ги оправя  :x Той е едно безкрайно усмихнато и весело същество, любимец на всички майки и баби заради това че е все усмихнат. Обаче 1-2 пъти ми се е случвало в мое присъствие толкова да му прелее че да вика по някой (не по мен де) и ме е докарвал до рев и нервен срив от ужас  8O Та като го помотаят малко и като им се развика (не знам какво им казва, аз гледам да не съм наоколо), но обикновено до 30мин максимум е говорил с всички нива на поддръжка до шефското и проблема е решен  :lol:
Иначе аз с Виваком отношения лично нямам (той има), но Мтел редовно ме докарват до състояние да се чудя сама ли си говоря или с ехото си... :?
*
« Отговор #689 -: Март 22, 2014, 16:37:36 pm »
драгите доставчици на най-добрия нет, моля да ми  пише.

Аз с моите имам комуникация, вдигат, насочват ме към техник и ме правят на идиот. Като тръгнем от рестартирай рутера, рестартирай компютъра и накрая, а той нещо МАС адреса се е сменил сам  8O или пък ми то никой около вас няма  :lol: Често повредите са в петък и те се правят на луди, имали 3раб. дни за отстраняване на повреда(разбирай събота и неделя никой няма да дойде и чак сряда по обяд се влачи някой). Имала съм случаи при отстраним проблем от разстояние и ако се свържа с местния офис, нета се оправя до половин час.
« Отговор #690 -: Март 22, 2014, 18:22:03 pm »
Ние сме на Близу и по принцип сме нямали проблеми, като изключим едно лято, когато ме изкараха извън нерви, а аз съм спокоен и търпелив човек.
Нямахме нет, а ми беше много важно да имам. Трябваше да правя плащания през електронното банкиране. Звънях им 1 път, свързвам се с 1 оператор, казва ми "да ще проверим и ще ви се обадим". Никой не се обажда следващите два дни, а проблемът не е отстранен.
Звъня пак. Повтаря се същото, само че с друг оператор. Чаках един ден пак нищо.
Звъня пак. Вдига трети оператор, обещава същото и е готов да затвори. Като го подхванах с най-спокоен тон. Казах му, че ако до 1 час никой не ми се обади обратно да каже какъв е проблемът, то това, че ще си прекратя договора с тях е най-малкият им проблем. Казах му, че ще разкажа на поне 100 души колко зле е качеството на услугата им и че ще пиша в няколко форума. До 1 час проблемът беше отсранен и два пъти ми звъняха да питат всичко наред ли е.  :lol: :lol: :lol:
« Отговор #691 -: Март 23, 2014, 06:40:38 am »
Добро утро на всички!

Заповядайте на капучино и вкусен тутманик!

« Отговор #692 -: Март 23, 2014, 06:49:31 am »
Добро утро и много хубав ден  :D
« Отговор #693 -: Март 23, 2014, 06:50:44 am »
Честит Рожден Ден на Ra4o!
Ра4о, пожелавам ти много здраве и сила да постигнете най-голямата си мечта (сигурна съм в успеха  :P), много любов, късмет и слънчеви дни!
Весел празник!

И за подарък мисля, че си заслужил, една семейна кола :lol:

*
« Отговор #694 -: Март 23, 2014, 07:59:03 am »
Благодаря за закуската Смайл!
Рачо, честит рожден ден! Здраве и щастие ти пожелавам!
« Отговор #695 -: Март 23, 2014, 08:07:23 am »
Рачо, честит празник! Много здраве, късмет и сбъднати мечти!
*
« Отговор #696 -: Март 23, 2014, 08:26:10 am »
Добро утро в тази слънчева, пролетна утрин!
Идеалният ден трябва да започне с  аромат на кафе, портокалов фреш и задължително широка Усмивка! :D
А може и с апетитния тутманик, който Смайл ни е поднесла. :P

Имаме си и рожденик, значи денят ще е още по-хубав.

Честит Рожден Ден, Рачо!

Бъди здрав и щастлив!Много топлина и обич да получаваш от семейството и приятелите ти!
И скоро детска количка в парка да буташ! :D

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #697 -: Март 23, 2014, 08:38:32 am »
Добро утро, хубава и слънчева неделя ви пожелавам  :P
Рачо, честит рожден ден! Здраве и сбъднати мечти ти пожелавам!

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #698 -: Март 23, 2014, 08:43:42 am »
Добро утро!
Рачо, честит рожден ден! Много здраве и успех в опитите ви!
Тук за днес уж го обещават топло и слънчево, но още не е напекло. Някак високи облаци има и слънцето се опитва да пробие през тях. А бяхме решили да разхождаме малката до Стария град. Нищо де, пак ще отидем.
*
« Отговор #699 -: Март 23, 2014, 11:17:33 am »
Желая на всички прекрени изживявания в този хубав слънчев ден, а на

Ra4o - Честит Рожден Ден, весел празник и
сбъдване на всичките ти съкровени желания!