Кафенце с козунак, ха така
.
М-и и по двете рецепти козунакът изглежда страхотно!
А по повод 1 април и времето, ето какво казва самият Емо Чолаков
:
"А сега прогнозата за любимия ми 1 април. Най-обичам да прогнозирам този втори празник на синоптиците. И да има грешка – тя е вярна. А ако сте се хванали, то е за здраве."
Ники, много ми допада тази дървена къща на колела, напомня ми за стремежита на архитекта Хундертвасер, който цял живот работи върху идеята за хармонията между човека и околната среда.
Не можах да намеря в нета това, което търсех, но го имам в албум в къщи. Представлява изцяло дървена къщичка в гората, а вместо покрив- плоско покритие, върху което расте буйна яркозелена трева. Има няколко много популярни негови проекти, единия от които във Виена- Хундертвасер дом, подът и стените са нагънати, няма прави ъгли, а отгоре по сградата растат храсти и дървета. Ето снимки от това прелестно място
http://stasja.blog.bg/izkustvo/2008/11/27/hundertvaser-razlichnata-voda.259496Смайл, имам хубави лични снимки от там и от други забележителности в Европа, също от Южна Корея, както ти бях писала, но са от преди години. Тогава снимах с друг фотоапарат и трябва да измисля начин как да ги кача в компютъра. Много са ти хубави снимките от Перу
!