0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графиката на Тони
« -: Януари 23, 2014, 13:23:02 pm »
Надявам се графиката ми да се вижда. Притеснява ме това е първа стимулация и се чудя изобщо имало ли е овулация
*
Re: Графиката на Тони
« Отговор #1 -: Януари 23, 2014, 21:49:56 pm »
Toni80, ако съдим по графиката изглежда, че е имало О.(около 13 ден), но това го казвам условно, защото при стимулация ову. се следи с УЗИ и изследване на хормони. Фоликулите са повече от един, затова не може да се разчита на графиката, дано да сте улучили момента. Хубавото засега е, че температурата се повишава, но е рано все още.
Дай малка повече информация. Каква е стандартната продължителност на МЦ., пускани ли са хормони и други основни изследвания(проходимост на тръбите) преди да се пристъпи към стимулация с Клостил ? За да има смисъл от стимулацията, всичко останало трябва да е ОК.
Сърчицата са поставени добре, дано температурата се задържи около и над 37 С. Успех!

« Отговор #2 -: Януари 24, 2014, 08:58:28 am »
Правени са ми изследвания на хормони. Не е отбелязан някакъв проблем. Спермограма - астенозооспермия с лека заниженост на подвижността. Също казаха да не наблягаме на това сега. След това хистероскопия, лапароскопия. Тръбите са добре. Всичко е наред. Но нестава 4 години. Цикълът ми е 25-26 дни, но има месеци и с 30, но рядко.
БТ обикновено ми остава повишена и след като започне цикъла. Не съм засичала кога пада.
Чувствам че има някакъв проблем в цялата картинка, но незнам какъв.
*
« Отговор #3 -: Януари 24, 2014, 10:36:03 am »
Тази продължителност на цикъла подсказва, че О. може да е и на около 12 ден, малко рано, при по- продължителните цикли вероятно е имало задържане на фол., със или без О.- няма как да знаем. 
4 години опити без успех са доста, най-добре да посетиш не добър гинеколог, а репродуктивен специалист, защото подходът е различен. Но след като сте обсъждали хистеро и лапаро, явно има разбиране. Кой е твоят лекар, клиника, в кой град? Астенозооспермия не е съвсем за подценяване и може да се планира една инсеминация, тогава еякулатът се обработва допълнително. За точност на графиката, измервай температурата всеки ден без прекъсване, вкл. по време на цикъл, ползвай и Ову. тестове(когато не те следи док.). Успех!

« Отговор #4 -: Януари 24, 2014, 10:50:26 am »
Аз имам правени хистероскопия и лапароскопия в Майчин Дом София. И при специалисти в Надежда и Щерев съм ходила, но не съм правила все още процедури. Планирам инсеминация за следващия цикъл, чакам и заповед от Фар има 50 броя до мен за раздаване, но ми се искаше да стане без нея. На дългите цикли имам установена овулация на 17 ден.
*
« Отговор #5 -: Януари 24, 2014, 11:07:41 am »
Тази разлика в циклите си иска проследяване, добре си се ориентирала за специалистите. До тук графиката изглежда добре, дано да е станало този месец и да не се наложи всичко останало  :).

« Отговор #6 -: Януари 24, 2014, 11:38:15 am »
Незнам. Отчаяна съм толкова време мина, а съм на 33. Нямам бременност до сега. Прогестеронът също е добре, лигавицата чудесна, нищо не разбирам.
*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #7 -: Януари 24, 2014, 11:50:43 am »
Тони , аз напълно те разбирам/ не че това помага в случая де / , но не си сама и аз съм в твоето положение , но само едно знам в борбата си през тия 5 год . място за отчайване няма .... смело напред  :P.Не бих могла да дам някакви съвети , просто изказвам подкрепа ...  :bighug:

*
« Отговор #8 -: Януари 24, 2014, 21:49:50 pm »
Здравей Тони !
Разбирам те напълно и затова реших да ти пиша .
Аз също се бях отчаяла ,затова спрях да си губя времето да съм в очакване всеки месец и потърсих помощ  при специалисти ,макар че всички изследвания ни бяха наред ,не се получаваше .
Чета ,че ти предстоят процедури .Важното е ,че си направила правилните стъпки ,ти само не се натоварвай психически излишно и всичко ще се нареди .Стискам палци още на първата процедура всичко да се получи .
« Отговор #9 -: Януари 28, 2014, 11:12:34 am »
На всички благодаря за куража. От снощи започнаха едни леки пулсиращи усещания /неможе да се каже болки/ в областта на матката. Предполагам загатват за наближаването на цикъла към петък-събота :(. Иначе температурата е добре.
*
« Отговор #10 -: Януари 28, 2014, 15:03:57 pm »
Toni80, много е рано да отписваш опита. Температурата е чудесна, имаш още цели  4 дни до евентуалния цикъл и ти пожелавам изобщо да не се появи  :D

« Отговор #11 -: Януари 28, 2014, 15:38:42 pm »
Незнам какво да си мислия. Цял ден имам болки и напрежение точно като преди цикъл. Нищо ново.
« Отговор #12 -: Януари 29, 2014, 10:29:51 am »
Имам една непрекъсната тъпа пулсираща болка ниско в ляво. Хем ми прилича на ПМС, хем не. Но шпа не помага. На някой да му се е случвало?
« Отговор #13 -: Януари 31, 2014, 12:54:08 pm »
Нямам ПМС. Тестът беше мноого отрицателен. Мислите ли че има някаква надежда все пак?
« Отговор #14 -: Януари 31, 2014, 13:11:17 pm »
Кръвен тест ли направи? Ако е уринен, е възможно да не е отчел. Кръвният тест ще покаже най точно  :wink:
*
« Отговор #15 -: Януари 31, 2014, 13:23:51 pm »
Ако се съди по графиката, О. е била около 13 ден, на 23 ден уринния може да не отчете. Пусни кръвен, БТ все още е добре.  :crossfingers:

*
« Отговор #16 -: Януари 31, 2014, 14:48:32 pm »
Чудесна графика!!! А и този спад на температурата на 20-тия ден е много добре. Аз бих изчакала още един ден (може и два) за нов тест. Мисля, че О е била на 12-ти ден. Късмет!

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #17 -: Януари 31, 2014, 15:41:25 pm »
Този месец чувствах какви ли не болки, къде ли не. Сега май започна и ПМС. Ако не ми дойде утре или неделя, понеделник сутрин правя тест. Втория Престо остана, но надеждите са ми никакви.
И все пак дано...
« Отговор #18 -: Февруари 02, 2014, 09:08:46 am »
Направих тест - отрицателен. Мислите ли, че има някакъв шанс все още?
« Отговор #19 -: Февруари 02, 2014, 09:18:06 am »
Мисля че има голяма вероятност за  :bfp: ,бт е чудесно.По добре пусни кръвен той ще ти даде на 100% отговор.Успех и стискам палци  :D