0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации - януари, февруари и март 2014г.
« Отговор #40 -: Февруари 06, 2014, 11:22:11 am »
момичета при мен май е бил фалшив положителен тест днес направих шуар чек и беше отрицателен преди 5 мин.направих още един от евтините и пак има бледа чертичка незнам какво да мисля а за кръвен сега няма парички
*
« Отговор #41 -: Февруари 06, 2014, 11:35:49 am »
desi2811, при тази ситуация не е редно да спираш лекарствата. Отговор може да ти даде единствено кръвен тест (цената е около 20лв.), защото дори и да отидеш на преглед е още рано и на УЗ лекарят нищо няма да види. Можеш да изчакаш още десетина дни и ако не дойде цикъл, да отидеш на гинеколог, но аз не съм привърженик на продължителното безсмислено приемане на лекарства. Дано да има бременност, все пак  :crossfingers:

« Отговор #42 -: Февруари 06, 2014, 11:44:48 am »
ох дано да има че ще откача
« Отговор #43 -: Февруари 07, 2014, 07:54:31 am »
вече няма надежда
« Отговор #44 -: Февруари 07, 2014, 09:56:09 am »
Направи си кръвен,стига се филмира с тези уринарни тестове...
*
« Отговор #45 -: Февруари 07, 2014, 13:08:21 pm »
Направи си кръвен,стига се филмира с тези уринарни тестове...

:good_post:

« Отговор #46 -: Февруари 08, 2014, 09:13:03 am »
Моето мнение е като на другите момичета.Направи си кръвен тест за да се успокоиш и да продължиш напред.Аз бях в подобна ситуация резултата ми е -,но сега знам как да действам(не че имам голям избор де ) :D успех
*
« Отговор #47 -: Февруари 08, 2014, 09:53:15 am »
момичетата са ти казали за кръвния. Аз не разбирам едно, казваш че нямаш парички за него. Е той струва 15-20 лв при толкова уринарни тестове сигурно си дала и повече пари. Вместо да си губиш времето и парите за уринарни, да беше направила направо кръвен, поне ще си наясно с резултата.
Желанието поражда вяра,
вярата поражда надежда,
надеждата дава сили да погледнем реалноста
в очите и да се борим за своето щастие.
*
« Отговор #48 -: Февруари 08, 2014, 16:24:54 pm »
вече няма надежда

desi,

ти прегнил имаше ли?
« Отговор #49 -: Февруари 08, 2014, 19:03:06 pm »
здравеите не точно прегнил но се казва horiomon 5000 ,но чертичките не са от него са сигурност защото на 5 и 8 ден след инсето си правих тестове и двата бяха отрицателни чак на 15 ден се появиха бледите чертички.
*
« Отговор #50 -: Февруари 08, 2014, 20:25:15 pm »
Деси, в коя държава си?

Прегнилът или еквивалентът му не може да даде фалшиво положителен резултат 15 дена след поставянето му. Дотогава се е изчистил.

« Отговор #51 -: Февруари 08, 2014, 22:04:24 pm »
 ами аз точно това писах че няма как да е от това
*
« Отговор #52 -: Февруари 08, 2014, 22:06:26 pm »
Разбрах.  :wink:

*
« Отговор #53 -: Февруари 08, 2014, 22:22:08 pm »
Деси , много неща не са ми ясни от всичко което изписа, но най- не ми е ясно от какъв зор си правила тестове на 5 и 8 ден от инсеминацията ???

Момиче недей се психясва с тея тестове вече. Разбирам те прекрасно и аз съм била в същата ситуация на очакване, но това твойто вече прекрачва границата. Успокой топката, забрави за всички правени тестове досега и вземи си пусни един кръвен. Направо не мога да разбера , защо си причиняваш всичкото това. Стига вече мислене, чудене, отрицателни тестове, па бледи чертички. Пусни кръвен и спри да се измъчваш вече.
Желанието поражда вяра,
вярата поражда надежда,
надеждата дава сили да погледнем реалноста
в очите и да се борим за своето щастие.
« Отговор #54 -: Февруари 12, 2014, 14:00:44 pm »
здравеите след 4 теста с бледи чертички и закаснение 4 дена кравен тест отрицателен.
« Отговор #55 -: Февруари 12, 2014, 18:32:57 pm »
Здравейте и от мен!Да споделя и аз моите вълнения.На 30 януари беше и моята инсеминация в София.С една тръба съм,фоликулите се паднаха от към не запушената тръба,спукаха се след Прегнил и направихме инсето.Но....вчера на 13 ден шуър чек ми показа "-".Много се сдухах!Тотално смазана :((((,хем знаех,че може и да не стане....Сега са въпросите,защо,как.......какво да правя...Първо инсе ми е.Споделете,по колко опита правите и мислите да правите?
« Отговор #56 -: Февруари 12, 2014, 19:28:28 pm »
Здравейте и от мен!Да споделя и аз моите вълнения.На 30 януари беше и моята инсеминация в София.С една тръба съм,фоликулите се паднаха от към не запушената тръба,спукаха се след Прегнил и направихме инсето.Но....вчера на 13 ден шуър чек ми показа "-".Много се сдухах!Тотално смазана :((((,хем знаех,че може и да не стане....Сега са въпросите,защо,как.......какво да правя...Първо инсе ми е.Споделете,по колко опита правите и мислите да правите?

Здравей,
и аз имам неуспешна  инсеминация. Много е гадно, но при мен фоликулът не се беше пукнал, образувах само два фоликула, като единият "изчезна" много рано... абе, като цяло самата процедура много не ми хареса как беше направена - малко "на две-на три"... Сега отново смених клиниката и ще видим как ще е там, защото в предната клиника ми казаха, че нямало смисъл от инсеминации и направо да правим стимулирано ин витро /5 600 лв  8O/, с което аз не мисля че са прави. Моето желание, което ще споделя при следващите прегледи, е че искам още 3 инсеминации и да кандидатствам към ФАР за ин витро. Другият вариант е - ин витро на ЕЦ, което е финансово по-ненатоварващо...
Не знам какво е положението при вас, помисли си добре, внимателно обсъдете с доктора и мъжа си различните варианти, имате ли време /защото яйцеклетките се изчерпват с времето/ и т.н.
А сега горе главата  :D и продължавайте да действате за бебче  :D
Между другото, не си ли направи кръвен тест? Тези пикливите понякога не отчитат дори след закъснение...
« Отговор #57 -: Февруари 12, 2014, 19:54:41 pm »
Кръвен не съм пускала,не се надявам....Още цикъл нямам,не съм спряла и хапчетата,в петък мисля да ходя на лекар.При мен проблема е липса на овулация,запушена тръба,поне това за сега.На 32 години съм,преди 2,5 години след спонтанен аборт в 6 седмица, се объркаха нещата при мен.Не ми правиха кюретаж/така сметнаха лекарите/,после нерегулиран цикъл,оправи се,но 1 година ходих при един гинеколог,който твърдеше,че почти всеки месец имам О.Когато реших да се обърна към АРТ клиника се оказа обратното,няма спонтанна овулация.Имам детенце на 10 години,да ми е живо и здраво,но мечтаем за още едно толкова,толкова силно....
Да попитам за това-след 3 неуспешни инсета,може да се кандидатства във фонда ли,док не ми е споменала ?
*

фиона

• 299
  • моето чудо се случи
« Отговор #58 -: Февруари 12, 2014, 20:12:40 pm »
Цитат
Да попитам за това-след 3 неуспешни инсета,може да се кандидатства във фонда ли,док не ми е споменала ?
За да кандидатстваш по фонда са необходими 4 неуспешни  инсета  :(
 :crossfingers: да не стигаш до 4-то :D
« Отговор #59 -: Февруари 12, 2014, 20:27:30 pm »
Цитат
За да кандидатстваш по фонда са необходими 4 неуспешни  инсета  :(
 :crossfingers: да не стигаш до 4-то :D

Ох,дано!